Krzysiu Opublikowano 16 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Myślałem się odezwać ale niestety dla mnie bardzo słaby termin , ale z samego opisu wyjazd zapowiada się bardzo ciekawie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Myślałem się odezwać ale niestety dla mnie bardzo słaby termin , ale z samego opisu wyjazd zapowiada się bardzo ciekawie .tym bardziej że jedziemy na kompletnie niezweryfikowane osobiście wody, ani z żadnego polecenia. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 16 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Wierze ze dacie radę wyjazd przygotowany z tego co czytam bardzo dokładnie a to już 30% sukcesu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 23 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 (edytowane) Czołem! W przyszłym roku planuje zorganizować trzy wyprawy wędkarskie w formie obozów w dzikich lasach Finlandii. Maj/Czerwiec oraz Wrzesnień to wyprawy na szczupaka a końcówka Sierpnia to poszukiwanie pstrągów i lipieni 300 km za kołem podbiegunowym. Ilośc miejsc ograniczona. Zapraszam do kontaktu.Ekipa juz zebrana? Hiszpania - listopad Wyjazd doszedl do skutku? Jesli tak to bys napisal kilka slow na ten temat. Ja od siebie napisze, ze bylbym zainteresowany wypadem na trocie i lososie. Najlepiej gdzies w Europie. Jesli ktos zbiera ekipe to prosze dac znac. Edytowane 23 Grudnia 2022 przez Luckyguliver 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokot Opublikowano 24 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2022 Jakby ktoś sie wybierał wczesną wiosną nad Ebro, najlepiej okolice Caspe to chetnie dołączę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 26 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Ekipa juz zebrana? Wyjazd doszedl do skutku? Jesli tak to bys napisal kilka slow na ten temat. Ja od siebie napisze, ze bylbym zainteresowany wypadem na trocie i lososie. Najlepiej gdzies w Europie. Jesli ktos zbiera ekipe to prosze dac znac.Na koło podbiegunowe zostały jeszcze trzy wolne miejsca, jeśli chodzi o wiosenną i wrześniową wyprawę miejsca jeszcze są. Relację z wypadów z ubiegłego roku dostępne są albo na fb albo na insta #biwakiwedka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 31 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 Wtorek lub środa Rozewie - troć ???? może ktoś dołączy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banziq Opublikowano 3 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 Wyjazd do Szwecji czerwiec.Wykruszyła na się jedna osoba na wyjazd do Szwecji 2-10.06 najchętniej małopolskie. Jedziemy w 4 osoby. Więcej info na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodnytraper Opublikowano 25 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 (edytowane) Organizuje kolejny wyjazd do Północnej Szwecji. Termin początek września. Ryby klasycznie Szczupaki/okonie/pstrągi/lipinie. Zbieram Ekipę, w tym szukam jednej osoby z drugą własną łódką. Docelowy skład to 4 osoby. Więcej infomacji proszę pisać na private. Edytowane 25 Stycznia 2023 przez wodnytraper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 28 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Cześć, gdyby ktoś wybierał się w tym roku na Rugię połowić brodząc ,i nie miałby z kim to proszę o kontakt. We dwóch zawsze raźniej. Nie potrzebuję transportu ani noclegu, na miejsce dojadę swoim autem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodnytraper Opublikowano 2 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Uzupełnię, że miejsce w które chcę jechać jest niezwykle urokliwe z małą presją wędkarską. Koszt wyjazdu jako, że jest to wyjazd towarzyski, są jak na obecne czasy dość atrakcyjne. Zainteresowanych zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodnytraper Opublikowano 7 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 (edytowane) Temat wyjazdu wrześniowego się rozwija. Mam już w ekipie 3 osoby, łódkę, przyczepę i cały niezbędny sprzęt. Brakuje nam odpowieniego auta z hakiem. Szukamy zatem jeszcze czwartej osoby z dużym samochodem z hakiem. Chętnego zapraszam na priv. Edytowane 7 Lutego 2023 przez wodnytraper 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 12 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2023 Wyjazd do Szwecji czerwiec.Wykruszyła na się jedna osoba na wyjazd do Szwecji 2-10.06 najchętniej małopolskie. Jedziemy w 4 osoby. Więcej info na priv.priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 12 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2023 Wtorek lub środa Rozewie - troć może ktoś dołączy?priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszka03 Opublikowano 14 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 (edytowane) Witam panowie , szybkie pytanko czy komuś z was nie brakuje dwóch kompanów na wyjazd do Szwecji?. Termin do ustalenia przełom mają i czerwca. Tak naprawdę szukamy do kogo możemy się "doczepić". Przerosły nas poszukiwania i organizowania wyjazdu na Szwecję na własną rękę stąd taka decyzja. Pozdrawiam tomaszka03 Wysłane z mojego M2006C3MNG przy użyciu Tapatalka Edytowane 14 Lutego 2023 przez tomaszka03 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał bryg Opublikowano 14 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Witam. Szukam kogoś kto ma ochotę na wyjazd na Czorsztyn lód koło 12 cm . Wyjazd w sobotę lub niedzielę powrót wtorek środa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokot Opublikowano 15 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Witam panowie , szybkie pytanko czy komuś z was nie brakuje dwóch kompanów na wyjazd do Szwecji?. Termin do ustalenia przełom mają i czerwca. Tak naprawdę szukamy do kogo możemy się "doczepić". Przerosły nas poszukiwania i organizowania wyjazdu na Szwecję na własną rękę stąd taka decyzja. Pozdrawiam tomaszka03 Wysłane z mojego M2006C3MNG przy użyciu TapatalkaSkontaktuj sie z "Kierownikiem", tzn zadzwoń do Fishingtour Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areq Opublikowano 18 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 Witam panowie , szybkie pytanko czy komuś z was nie brakuje dwóch kompanów na wyjazd do Szwecji?. Termin do ustalenia przełom mają i czerwca. Tak naprawdę szukamy do kogo możemy się "doczepić". Przerosły nas poszukiwania i organizowania wyjazdu na Szwecję na własną rękę stąd taka decyzja. Pozdrawiam tomaszka03 Wysłane z mojego M2006C3MNG przy użyciu TapatalkaZapraszam możemy zabrać jeszcze 2 osoby z łódką, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
highvoltage Opublikowano 27 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 (edytowane) Witam ,Poszukujemy chętna osobę na wyjazd do Szwecji.( Jeżeli były by dwie to też można cos pokombinować) planujemy jezioro Vanern lub coś mniejszego. Niemniej preferujemy Vanern , łowimy w większości na trolling ale jak uda się namierzyć ryby to może być też z rzutu. To jest nasz 9 wyjazd do Szwecji więc jakieś doświadczenie jest, były trochę ryb 110 , 115 , trafiła się 122, okonie 45,. Wyjeżdżamy z Lublina lub Warszawy, plan jest na 4 osoby , jednej brakuje ale to do ustalenia. Więcej info na privKilka zdjęć na zachętę Myślę, że wpis bardziej pasowałby tutaj: http://jerkbait.pl/topic/171645-na-ryby-tu-umawiamy-si%C4%99-na-wyprawy-w%C4%99dkarskie/page-32 Edytowane 28 Lutego 2023 przez bartsiedlce 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areq Opublikowano 28 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Wyjazd Szwecja 30 maj - 9 czerwiec 12 dni.Szukamy jednej osoby na długi wyjazd do Szwecji w terminie jw.Do Szwecji jeździmy od kilku lat w czerwcu oraz we wrześniu.Cel wyprawy sandacze oraz w przerwach okoń.Jest też druga opcja: dla 2 osób z łódką w opcji na 12 dni lub mniej (ale oczywiście w terminie pomiędzy 30.05.2023-09.06.2023)W przypadku pytań zapraszam na priv.Pozdrawiam,Areq 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
highvoltage Opublikowano 1 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 Mały update , mamy już wytypowany domek. Będzie to południowe Vanern Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 8 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 Witam brać, Tak popatrzyłem na majowy długi weekend od 29 kwietania do 9 maja i sobie pomyślałem że może by tak w Szwecji coś poganiać. A że sameu coś organizować nie za bardzo mam czas i chęci to mógł bym dołączyć do jakieś ekipy której w tym okresie ktoś się wysypał lub brakuje do kompletu. Dysponuję autem i łodzią które mogę zabrać. Zapraszam na PW, pogadamy, pomyślimy i zabaczymy co z tego wyniknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areq Opublikowano 10 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Wyjazd Szwecja 30 maj - 9 czerwiec 12 dni.Szukamy jednej osoby na długi wyjazd do Szwecji w terminie jw.Do Szwecji jeździmy od kilku lat w czerwcu oraz we wrześniu.Cel wyprawy sandacze oraz w przerwach okoń.Jest też druga opcja: dla 2 osób z łódką w opcji na 12 dni lub mniej (ale oczywiście w terminie pomiędzy 30.05.2023-09.06.2023)W przypadku pytań zapraszam na priv.Pozdrawiam,Areq 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przeman Opublikowano 15 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 Cześć! Panowie, czy wybiera się ktoś może na majówkę do Słowenii, Bośni, lub w inne atrakcyjne wędkarsko miejsce i ma miejsce w samochodzie? Bardzo chętnie dołożę się do paliwa. Interesuje mnie w zasadzie każda destynacja gdzie jest szansa fajnie połowić drapieżniki na muchę lub spinning. Mam wolne 29.04-7.05. Jeśli ktoś ma ochotę połączyć siły, proszę o wiadomość na priv.PozdrawiamPrzemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areq Opublikowano 20 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 Wyjazd Szwecja 30 maj - 9 czerwiec 12 dni. Szukamy jednej osoby na długi wyjazd do Szwecji w terminie jw.Do Szwecji jeździmy od kilku lat w czerwcu oraz we wrześniu.Cel wyprawy sandacze oraz w przerwach okoń. Jest też druga opcja: dla 2 osób z łódką w opcji na 12 dni lub mniej (ale oczywiście w terminie pomiędzy 30.05.2023-09.06.2023) W przypadku pytań zapraszam na priv.Pozdrawiam,AreqDziękuję wszystkim za zainteresowanie.Skład na wyjazd już jest.Temat zamknięty.PozdrawiamAreq Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi