Skocz do zawartości

"Na ryby" - tu umawiamy się na wyprawy wędkarskie...

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Czołem! W przyszłym roku planuje zorganizować trzy wyprawy wędkarskie w formie obozów w dzikich lasach Finlandii. Maj/Czerwiec oraz Wrzesnień to wyprawy na szczupaka a końcówka Sierpnia to poszukiwanie pstrągów i lipieni 300 km za kołem podbiegunowym. Ilośc miejsc ograniczona. Zapraszam do kontaktu.

Ekipa juz zebrana?

Hiszpania - listopad 

Wyjazd doszedl do skutku? Jesli tak to bys napisal kilka slow na ten temat.

Ja od siebie napisze, ze bylbym zainteresowany wypadem na trocie i lososie. Najlepiej gdzies w Europie. Jesli ktos zbiera ekipe to prosze dac znac.

Edytowane przez Luckyguliver
  • Like 1

Ekipa juz zebrana?

Wyjazd doszedl do skutku? Jesli tak to bys napisal kilka slow na ten temat.

Ja od siebie napisze, ze bylbym zainteresowany wypadem na trocie i lososie. Najlepiej gdzies w Europie. Jesli ktos zbiera ekipe to prosze dac znac.

Na koło podbiegunowe zostały jeszcze trzy wolne miejsca, jeśli chodzi o wiosenną i wrześniową wyprawę miejsca jeszcze są. Relację z wypadów z ubiegłego roku dostępne są albo na fb albo na insta #biwakiwedka

• Like 1

• 3 tygodnie później...

Organizuje kolejny wyjazd do Północnej Szwecji. Termin początek września. Ryby klasycznie Szczupaki/okonie/pstrągi/lipinie. Zbieram Ekipę,  w tym szukam jednej osoby z drugą własną łódką. Docelowy skład to 4 osoby. Więcej infomacji proszę pisać na private.

Edytowane przez wodnytraper

Temat wyjazdu wrześniowego się rozwija. Mam już w ekipie 3 osoby, łódkę, przyczepę i cały niezbędny sprzęt. Brakuje nam odpowieniego auta z hakiem. Szukamy zatem jeszcze czwartej osoby z dużym samochodem z hakiem. Chętnego zapraszam na priv.

Edytowane przez wodnytraper
  • Like 1

Witam panowie , szybkie pytanko czy komuś z was nie brakuje dwóch kompanów na wyjazd do Szwecji?. Termin do ustalenia przełom mają i czerwca. Tak naprawdę szukamy do kogo możemy się "doczepić". Przerosły nas poszukiwania i organizowania wyjazdu na Szwecję na własną rękę stąd taka decyzja.

Pozdrawiam tomaszka03

Wysłane z mojego M2006C3MNG przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez tomaszka03
  • Like 1

Witam panowie , szybkie pytanko czy komuś z was nie brakuje dwóch kompanów na wyjazd do Szwecji?. Termin do ustalenia przełom mają i czerwca. Tak naprawdę szukamy do kogo możemy się "doczepić". Przerosły nas poszukiwania i organizowania wyjazdu na Szwecję na własną rękę stąd taka decyzja.

Pozdrawiam tomaszka03

Skontaktuj sie z "Kierownikiem", tzn zadzwoń do Fishingtour

Pozdrawiam tomaszka03

Zapraszam możemy zabrać jeszcze 2 osoby z łódką,

• 2 tygodnie później...

Witam ,
Poszukujemy chętna osobę na wyjazd do Szwecji.( Jeżeli były by dwie to też można cos pokombinować) planujemy jezioro Vanern lub coś mniejszego. Niemniej preferujemy Vanern , łowimy w większości na trolling ale jak uda się namierzyć ryby to może być też z rzutu. To jest nasz 9 wyjazd do Szwecji więc jakieś doświadczenie jest, były trochę ryb 110 , 115 , trafiła się 122, okonie 45,. Wyjeżdżamy z Lublina lub Warszawy, plan jest na 4 osoby , jednej brakuje ale to do ustalenia. Więcej info na priv
Kilka zdjęć na zachętę

post-75613-0-09936700-1677515688_thumb.jpeg post-75613-0-16497700-1677515694_thumb.jpeg post-75613-0-80036000-1677515701_thumb.jpeg 

Myślę, że wpis bardziej pasowałby tutaj:  http://jerkbait.pl/topic/171645-na-ryby-tu-umawiamy-si%C4%99-na-wyprawy-w%C4%99dkarskie/page-32

Edytowane przez bartsiedlce
  • Like 3

Wyjazd Szwecja 30 maj - 9 czerwiec 12 dni.

Szukamy jednej osoby na długi wyjazd do Szwecji w terminie jw.
Do Szwecji jeździmy od kilku lat w czerwcu oraz we wrześniu.
Cel wyprawy sandacze oraz w przerwach okoń.

Jest też druga opcja: dla 2 osób z łódką w opcji na 12 dni lub mniej (ale oczywiście w terminie pomiędzy 30.05.2023-09.06.2023)

W przypadku pytań zapraszam na priv.
Pozdrawiam,
Areq

• Like 1

Witam brać,

Tak popatrzyłem na majowy długi weekend od 29 kwietania do 9 maja i sobie pomyślałem że może by tak w Szwecji coś poganiać.

A że sameu coś organizować nie za bardzo mam czas i chęci to mógł bym dołączyć do jakieś ekipy której w tym okresie ktoś się wysypał lub brakuje do kompletu.

Dysponuję autem i łodzią które mogę zabrać. 

Zapraszam na PW, pogadamy, pomyślimy i zabaczymy co z tego wyniknie...

Jest też druga opcja: dla 2 osób z łódką w opcji na 12 dni lub mniej (ale oczywiście w terminie pomiędzy 30.05.2023-09.06.2023)

Pozdrawiam,
Areq

• Like 2

Cześć!

Panowie, czy wybiera się ktoś może na majówkę do Słowenii, Bośni, lub w inne atrakcyjne wędkarsko miejsce i ma miejsce w samochodzie? Bardzo chętnie dołożę się do paliwa. Interesuje mnie w zasadzie każda destynacja gdzie jest szansa fajnie połowić drapieżniki na muchę lub spinning. Mam wolne 29.04-7.05. Jeśli ktoś ma ochotę połączyć siły, proszę o wiadomość na priv.

Pozdrawiam

Przemek

Pozdrawiam,

Areq

Dziękuję wszystkim za zainteresowanie.

Skład na wyjazd już jest.

Temat zamknięty.

Pozdrawiam

Areq

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

• Like 1