Tommek Opublikowano 29 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 (edytowane) Jako że już wielokrotnie miło się zaskakiwałem na naszym forum, może i tym razem się uda.Od lat regularnie jeżdżę na Rugię na wiosnę i/lub na jesień, posiadam też dużą bezpieczną łódź na której w komfortowych warunkach mogą łowić 3-4 osoby. Wiem kiedy i gdzie i na co łowić, sukcesów nie gwarantuję ale szanse na złowienie dużej ryby są spore. Niestety na ten moment nie posiadam auta odpowiedniego do holowania łodzi z przyczepą, jeśli ktoś chciałby wejść w taki barter że zaciąga moją łódź na rugię a w zamian pływamy razem itp. to proszę pisać na priv. Oczywiście za wszystko policzymy się tak żeby nikt nie był stratny.Waga łodzi+przyczepy +/-1300kg. Łódź stoi w okolicach Augustowa. Konkretne szczegóły na priv. Edytowane 29 Września 2023 przez Tommek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sez Opublikowano 5 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 RUGIA - last minute.Planujemy połowić na Rugii w dniach 12-15.10. Wyjazd z Wrocławia w środę w godzinach popołudniowych żeby od czwartkowego poranka być na wodzie. W niedzielę krótki wypad na łowienie i powrót żeby zdążyć na wybory.Łowimy brodząc, na wodzie raczej od godzin wczesno porannych do wieczora. Ekipa - 3 osoby 40 - 60 lat, szukamy czwartej osoby do podziału kosztów. Jdziemy łowić a nie pić albo siedzieć w pokoju. Jak ktoś chętny pisać na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 5 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 RUGIA - last minute.Planujemy połowić na Rugii w dniach 12-15.10. Wyjazd z Wrocławia w środę w godzinach popołudniowych żeby od czwartkowego poranka być na wodzie. W niedzielę krótki wypad na łowienie i powrót żeby zdążyć na wybory.Łowimy brodząc, na wodzie raczej od godzin wczesno porannych do wieczora. Ekipa - 3 osoby 40 - 60 lat, szukamy czwartej osoby do podziału kosztów. Jdziemy łowić a nie pić albo siedzieć w pokoju. Jak ktoś chętny pisać na PW.cholera... jadę w tym terminie na Sanale next time - kto wie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodnytraper Opublikowano 21 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 Witam Kolegów,kompletuję ekipę na przyszły rok na kolejny wyjazd do Szwecji. Mamy już 3 osoby. Brakuje nam jednego kolegi. Szukamy kogoś wprawionego w łowieniu Sandaczy i Szczupaków. Wyjazd Towarzyski w terminie 1 do 8 czerwca 2024. Prom z Gdańska. Po więcej Informacji zapraszam na Priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 25 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 WitajcieDwóch kolegów z Warmii szuka dwóch kolegów na wspólną wyprawę do Laponii z dowolnego miasta w Polsce w roku 2024cel - sandacze, okonie i szczupakitermin do ugadania, wstępnie druga połowa lipca/pierwsza połowa sierpnia im pasujemiejsce - okolice Overkalixkoszt 6 tys zł 4 osoby za domek + dwie dobre łódki z niedużymi silnikami + koszty dojazdu i wyżywienia.zapraszam na prv - przekażę kontakt. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 26 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 WitajcieDwóch kolegów z Warmii szuka dwóch kolegów na wspólną wyprawę do Laponii z dowolnego miasta w Polsce w roku 2024cel - sandacze, okonie i szczupakitermin do ugadania, wstępnie druga połowa lipca/pierwsza połowa sierpnia im pasujemiejsce - okolice Overkalixkoszt 6 tys zł 4 osoby za domek + dwie dobre łódki z niedużymi silnikami + koszty dojazdu i wyżywienia.zapraszam na prv - przekażę kontakt. czołem, jaki koszt na 1 osobę? za całość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 27 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 czołem, jaki koszt na 1 osobę? za całość?CześćNajwięcej zależy od tego czym pojedziecie i którędy.Wiadomo ze auto palące 5 litrów na 100km da znacząco inny wynik kosztowy vs auto palące 10 litrów na 100kmMogę podać namiary na chłopaków poprzez FB i się możecie dogadać, bo nie wiem jakim potencjalnie środkiem transportu dysponują na taki wyjazdPozdrawiamDaniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej@45 Opublikowano 27 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 to nie maja telefonow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 27 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 to nie maja telefonow?Mają - podałem Ci w wiadomości prywatnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodnytraper Opublikowano 11 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2024 Ponowię ofertę, jedno wolne miejsce na wyjazd do Szwecji początek czerwca. Woda Sprawdzona. Sporo ryb. Niski koszt uczestnictwa. Po informację zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodnytraper Opublikowano 15 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2024 Sprawa Nieaktualna. Już jest Kolega Chętny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
highvoltage Opublikowano 2 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2024 Poszukujemy dwóch osób na wyjazd do Szwecji w terminie 10-19.06 , 8 dni na miejscu. Jezioro 400km na północ od Sztokholmu , populacja ryb szczupak , okoń , troć . Będąc 3 lata temu złowiłem 3 metrowe szczupaki w tym rybę 114cm i jako bonus troć w trollingu. Domek mamy już zarezerwowany , w razie pytań proszę o PW . Jedziemy z Lublina przez Warszawę , prom jest z Gdańska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejD Opublikowano 4 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2024 Jestem zainteresowany. Wędkowałem w Szwecji. Preferuję spinning na szczupaka i okonia. Mieszkam w Gdańsku , jestem inżynierem rocznik 63. Alkohol umiarkowanie. Na wyprawach wędkarskich główny cel to ryby. Pozdrawiam i proszę o kontakt i ewentualnie info o wyprawie. Andrzej kom. : 695 599 648 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekat Opublikowano 25 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2024 Czy był by ktoś chętny na morską troć w Szwecji 16-23 marca tego roku. wykruszył się wyjazd z tego powodu taki krótki termin do namysłu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin82 Opublikowano 5 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 Panowie, czy jest ktoś kto jest z okolic Bydgoszczy i udzieliłby mi informacji odnośnie miejsca gdzie można w marcu podjechać za białorybem/okoniemBędę na kilka godzin w Bydgoszczy za jakies dwa tygodnie i chciałbym polatać ze spinem za białorybem. Z racji krótkiego pobytu nie będę miał za dużo czasu aby polatać i posprawdzać miejscówki. Niestety do 31.03 są miejsca wyłączone z wędkowania gdzie w tamtym roku wędkowałem. Nie chce konkretnych miejscówek, tylko informacji czy da się gdzieś powędkować, nie jest zarośnie.Zastanawiałem się nad stawem Glinianki, kanałem bydgoskim, albo bożenkowska struga ?Z góry dzięki za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 5 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 Panowie, czy jest ktoś kto jest z okolic Bydgoszczy i udzieliłby mi informacji odnośnie miejsca gdzie można w marcu podjechać za białorybem/okoniemBędę na kilka godzin w Bydgoszczy za jakies dwa tygodnie i chciałbym polatać ze spinem za białorybem. Z racji krótkiego pobytu nie będę miał za dużo czasu aby polatać i posprawdzać miejscówki. Niestety do 31.03 są miejsca wyłączone z wędkowania gdzie w tamtym roku wędkowałem. Nie chce konkretnych miejscówek, tylko informacji czy da się gdzieś powędkować, nie jest zarośnie.Zastanawiałem się nad stawem Glinianki, kanałem bydgoskim, albo bożenkowska struga ?Z góry dzięki za podpowiedziGlinianek w Bydgoszczy jest kilka, więc nie wiem o którą może ci chodzić. Kanał bydgoski jak najbardziej ale ciężko namierzyć gdzie aktualnie się ryby zgrupowały bo to generalnie woda o praktycznie takim samym charakterze na całej długości (głębokość, brak zakrętów). Ewentualne różnice to zarośnięte lub gołe brzegi... Do tego woda z dużą presją. Bożenkowska Struga to woda górska (wg Informatora) choć praktycznie pusta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin82 Opublikowano 5 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 Dzięki za odpowiedź. Ja patrzyłem sobie na mapę. Glininake znalazlem na mapie niedaleko jak wpada kanał bydgoski do brdy.Myślę że na kanale jak tylko będzie trochę aktywna ryba da radę poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 5 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 Dzięki za odpowiedź. Ja patrzyłem sobie na mapę. Glininake znalazlem na mapie niedaleko jak wpada kanał bydgoski do brdy.Myślę że na kanale jak tylko będzie trochę aktywna ryba da radę poszukać.Tak, jest jedna glinianka poniżej ujścia kanału, druga powyżej ujścia. Wody miejskie ogólnodostępne na tzw białą kartę. Na obu byłem raz z lekkim spinningiem ale bez efektów. Aczkolwiek niewykluczone że coś tam pływa bo ślady po "wędkarzach" są. Kanał to chyba będzie najlepsza opcja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin82 Opublikowano 5 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 Tak, jest jedna glinianka poniżej ujścia kanału, druga powyżej ujścia. Wody miejskie ogólnodostępne na tzw białą kartę. Na obu byłem raz z lekkim spinningiem ale bez efektów. Aczkolwiek niewykluczone że coś tam pływa bo ślady po "wędkarzach" są. Kanał to chyba będzie najlepsza opcja.Dziękuje Ci bardzo za iformację. połamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fladra Opublikowano 15 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2024 Jakby z Białego ktoś chciał się przejechać na garaż to zapraszam na priv. Jadę tylko na garaż i z powrotem. Dokładać do paliwa się nie trzeba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Streetart90 Opublikowano 19 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2024 Hej! Ktoś chętny na eksplorację rzek Dolnego Śląska z muchówką? Jestem z okolic Wrocławia .Chciałbym trochę pojeździć w tym roku. Zaprasza na priv. Pozdrawiam Wysłane z mojego 2201123G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 24 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2024 Wyjazd do Norwegi na morskie łowienie - rejon Steigen - wyjazd/powrót busem ze Śląska,Termin 7-20.06.2024 coś jak: https://wyprawynaryby.pl/steigen.html Kolega szuka osoby na zastępstwo bo wypadek losowy zablokował jednej osobie wyjazd - chętnych zapraszam na PRIV - okazja bo to last minute i nieco taniej byłoby niż prosto z cennika. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 24 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2024 Cześć, chętnie zabrałbym się z jakąś ekipą do Szwecji na szczupaki w okresie lipiec/sierpień. Jeśli ktoś ma wolne miejsce to bardzo proszę o wiadomość będę dozgonnie wdzięczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdrower Opublikowano 24 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2024 Witam Panowie, czy jest tu ktoś chętny aby wybrać się nad jezioro Jeziorak za sandaczem ?Znam kilka miejsc gdzie w zeszłym tygodniu wychodziły ryby - głównie sandacz i ładny okoń, kilka szczupaków jako przyłów.Mam samochód z hakiem i echosondę, nie mam łódki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 25 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2024 Witam Panowie, czy jest tu ktoś chętny aby wybrać się nad jezioro Jeziorak za sandaczem ?Znam kilka miejsc gdzie w zeszłym tygodniu wychodziły ryby - głównie sandacz i ładny okoń, kilka szczupaków jako przyłów.Mam samochód z hakiem i echosondę, nie mam łódki...Co jakiś czas tam jestem, ale głównie rodzinnie na żaglach i jak coś łowie leszcze w nocy ???? Ale jak masz takie możliwości, to w Letnisko Chmielówka możesz wypożyczyć łódkę (romana). A stamtąd jak dobrze wiesz na mety można na wiosłach dopłynąć. Czasami biorę tam ponton i silnik 10hp, także odezwij się na priw. Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi