Skocz do zawartości

"Na ryby" - tu umawiamy się na wyprawy wędkarskie...

admin

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Czołem,

Trochę nam się posypała ekipa w tym roku… śluby, narodziny maluchów itp.

Zostało nas dwóch… chcielibyśmy się wybrać do Szwecji. Głównie łowiliśmy szczupaki i sandacze.

Gdyby komuś się zwolniły dwa miejsca na wyprawę w czerwcu lub we wrześniu 2025 to dajcie znać.

Miłego dzionka dla Was

Edytowane przez Hermano

Siemanko kolegom

Pytanie do osób z kujawsko-pomorskiego. Rzeka Kamionka. Gdzie tam najlepiej łowić? Chodzi mi o miejsce gdzie zostawić można auto i jaki odcinek rzeki wybrać do obławiania? Preferuję łowienie idąc w górę rzeki. Celem wyprawy jest oczywiście pstrąg.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Cześć,

Jeśli ktoś szuka kompana lub jakaś grupa do wyprawy zagranicznej na czerwiec-lipiec to prośba o info na priv.

Preferuję wędkowanie, aniżeli imprezowanie. Natomiast sztywnego pala w tyłku nie mam ;)

Najchętniej Skandynawia.

Połamania.

• Like 1

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Mam wolne miejsce na wyjazd do Szwecji w terminie 21.06.2025 - 28.06.2025 dla jednej osoby lub dwóch osób, ale koniecznie z własną łódką. Jezioro - Sandacze, Szczupaki i Okonie. Niski koszt wyjazdu. jak jest ktoś zainteresowany to zapraszam na Priv. 

• 4 tygodnie później...

Witam

Szukamy wstępnie 1 osoby na wyjazd do północnej Szwecji (Norrbotten) w lipcu od 18 do 27.

Niestety 1 z kolegów złapał kontuzję i nie może wyjechać. Lecimy samolotem z Gdańska, wypożyczamy auto, domek 4 osobowy, łodzie 4,3m z silnikiem 4KM po 2 osoby na łódź. Szacowany koszt ok.2,5-3k zł (bez wyżywienia). Więcej info na priv.

Poszukuję kompana do współdzielenia łódki i domku w południowej Szwecji w okresie od 30 sierpnia do 6 września (7 dni). Główny poławiany gatunek to sandacz. Jestem tam od 11 sierpnia do 15 września. Jezioro jest mi bardzo dobrze znane ( to mój 21 wyjazd). Dojazd własnym samochodem lub odbieram z pobliskiego lotniska ( 43km ) na które przylatują samoloty z Gdańska.

Oczywiście w ostatni dzień odwożę na lotnisko.  Zainteresowanych proszę o kontakt na priv.

Edytowane przez Sailfish

Poszukuję kompana do współdzielenia łódki i domku w południowej Szwecji w okresie od 30 sierpnia do 6 września (7 dni). Główny poławiany gatunek to sandacz. Jestem tam od 11 sierpnia do 15 września. Jezioro jest mi bardzo dobrze znane ( to mój 21 wyjazd). Dojazd własnym samochodem lub odbieram z pobliskiego lotniska ( 43km ) na które przylatują samoloty z Gdańska.

Oczywiście w ostatni dzień odwożę na lotnisko.  Zainteresowanych proszę o kontakt na priv.

polecam, już wielokrotnie brałem udział   ale tym razem będę w innym terminie, połamania itd. itp. do zobaczenia na wodzie:-)

Witajcie,

Jest ktoś z okolic Kędzierzyna Kozla tutaj kto w miarę regularnie łowi drapieżniki na pobliskich wodach i ma ochotę na towarzystwo i wspólne wypady w sierpniu? Jestem mobilny i jak najbardziej mogę tez zawsze kolegę odebrać i odwieźć w razie potrzeby. Jak cos to proszę o Prywatna wiadomość  :)

• Like 1

Pozwalam sobie jeszcze raz powielić mój post z wiadomych powodów

Oczywiście w ostatni dzień odwożę na lotnisko. Zainteresowanych proszę o kontakt na priv.

• Like 1

• 4 tygodnie później...

Plany mi się zmieniły i chętnie zajrzę na zlot do Żarnowca w dniach 15 - 17 sierpień. Ma może ktoś miejsce w aucie albo chce dołączyć do mnie ? Tylko jedna osoba najchętniej z Warszawy bądź bliskich okolic. Ogłoszenie ważne do jutra do 19.

• 2 tygodnie później...

Cześć

Szukam wbitki na termin między 20 a.30 września gdzieś na Skandynawię. Albo na gotowo do kogoś lub z własnym sprzętem pływającym(alu,spalina,dziobowka,echo itd). Nie mam wymagań co do komfortu domku,jedynie chce połowić. Budżet elastyczny. Dostosuje się.

Z góry dzięki za propozycje.

Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka

• Like 1

Witam.

Mamy 2 wolne miejsca na wyjazd do Szwecji w terminie 27.09-04.10 nad jezioro Storsjon.

Informacje o miejscówce, zdjęcia, filmy itd:

https://wyprawynaryby.pl/storsjon.html

Koszt przy 4 osobach to 2250 zł za głowę + prom + tygodniowe pozwolenie na miejscu. Ze względu na to, że został tylko miesiąc to możemy wziąć cześć kosztów na siebie, oczywiście w ramach rozsądku ????

Do dyspozycji będziemy mieli 2 łódki z silnikami 15KM, będziemy pierwszy raz nad tym jeziorem, nastawiamy się głównie na sandacze i okonie, na zdjęciach i filmach wygląda fajnie a jak będzie to się dopiero okaże ????

Jak ktoś zainteresowany i ma jakieś pytania to zapraszam do kontaktu.

Pozdrawiam

Gość Umbra The Sidewinder

Zna ktoś fajny rejon na jesienny tygodniowy-dwutygodniowy wyjazd?

Na sandacze, solo lub dla dwóch osób (raczej solo).

Chciałoby sie w Polsce, ale pewnie takiej wody nie ma :/

Najchetniej rzeka, ale jeziora takze moga byc.

Najchętniej z brzegu lub wypożyczenie łódki/pontonu.

Myślałem nad rzeką Odrą, ale nigdy nie byłem...

A nie chciałbym jechać tyle set kilometrów I akurat trafić na najgorszy odcinek rzeki [emoji23]

Oczywiście nie muszą być to rekordowe ryby, chodzi o fajną zabawę, kiełbasa z ogniska, whiskey i wypoczynek :)

Ale złowić jednak bym coś chciał.

Sent from my ASUS_I006D using Tapatalk

Bardzo miło wspominam Holandię. Co prawda byłem tam na "najgorszej rzece" jak napisał jeden kolega a do tego wiosną wiosną ale teraz, jak wszędzie zaczyna się najlepszy sezon.

Licencja kosztowała coś koło 10 Euro na cały rok, kupujesz online, od razu możesz łowic na podstawie dowodu wpłaty a oryginał przyślą do domu w Polsce a aplikacja Vissplaner po wpisaniu nr licencji pokazuje gdzie możesz łowić tak, że nie kombinujesz nic.

Popytaj kolegów na grupach Fb albo tutaj. Jak trafisz to fajnie połowisz, naprawdę fajnie....

• Like 1