Robert Crocker Opublikowano 23 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 Miejsce już nie tylko prawdopodobne a ostatecznie potwierdzone na marcowy wypad do NL. 1 tydz. marca. Jak ktoś chętny zapraszam na priv. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateos_74 Opublikowano 24 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2024 Miejsce już nie tylko prawdopodobne a ostatecznie potwierdzone na marcowy wypad do NL. 1 tydz. marca. Jak ktoś chętny zapraszam na priv.wysłałem priva, proszę o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 21 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Siema, a wybiera się ktoś za granicę na lód?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał bryg Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Podepnę siw pod kolegi pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermano Opublikowano 8 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego (edytowane) Czołem, Trochę nam się posypała ekipa w tym roku… śluby, narodziny maluchów itp. Zostało nas dwóch… chcielibyśmy się wybrać do Szwecji. Głównie łowiliśmy szczupaki i sandacze. Gdyby komuś się zwolniły dwa miejsca na wyprawę w czerwcu lub we wrześniu 2025 to dajcie znać.Miłego dzionka dla Was Edytowane 8 Lutego przez Hermano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny01 Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Siemanko kolegom Pytanie do osób z kujawsko-pomorskiego. Rzeka Kamionka. Gdzie tam najlepiej łowić? Chodzi mi o miejsce gdzie zostawić można auto i jaki odcinek rzeki wybrać do obławiania? Preferuję łowienie idąc w górę rzeki. Celem wyprawy jest oczywiście pstrąg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz grys Opublikowano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca Siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 6 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca Jedzie ktoś w tym roku na sandacze na Ebro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sledz Opublikowano 14 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca Cześć,Jeśli ktoś szuka kompana lub jakaś grupa do wyprawy zagranicznej na czerwiec-lipiec to prośba o info na priv.Preferuję wędkowanie, aniżeli imprezowanie. Natomiast sztywnego pala w tyłku nie mam Najchętniej Skandynawia. Połamania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia [ogłoszenie] Zlot jerkbait.pl - Słubice 23-25 maja 2025 - informacja, ZAPISY - Ogólne - jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodnytraper Opublikowano 3 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca Mam wolne miejsce na wyjazd do Szwecji w terminie 21.06.2025 - 28.06.2025 dla jednej osoby lub dwóch osób, ale koniecznie z własną łódką. Jezioro - Sandacze, Szczupaki i Okonie. Niski koszt wyjazdu. jak jest ktoś zainteresowany to zapraszam na Priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davpol Opublikowano 25 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca Witam Szukamy wstępnie 1 osoby na wyjazd do północnej Szwecji (Norrbotten) w lipcu od 18 do 27.Niestety 1 z kolegów złapał kontuzję i nie może wyjechać. Lecimy samolotem z Gdańska, wypożyczamy auto, domek 4 osobowy, łodzie 4,3m z silnikiem 4KM po 2 osoby na łódź. Szacowany koszt ok.2,5-3k zł (bez wyżywienia). Więcej info na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 2 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca (edytowane) Poszukuję kompana do współdzielenia łódki i domku w południowej Szwecji w okresie od 30 sierpnia do 6 września (7 dni). Główny poławiany gatunek to sandacz. Jestem tam od 11 sierpnia do 15 września. Jezioro jest mi bardzo dobrze znane ( to mój 21 wyjazd). Dojazd własnym samochodem lub odbieram z pobliskiego lotniska ( 43km ) na które przylatują samoloty z Gdańska.Oczywiście w ostatni dzień odwożę na lotnisko. Zainteresowanych proszę o kontakt na priv. Edytowane 2 Lipca przez Sailfish Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziedzic Pruski Opublikowano 2 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca Poszukuję kompana do współdzielenia łódki i domku w południowej Szwecji w okresie od 30 sierpnia do 6 września (7 dni). Główny poławiany gatunek to sandacz. Jestem tam od 11 sierpnia do 15 września. Jezioro jest mi bardzo dobrze znane ( to mój 21 wyjazd). Dojazd własnym samochodem lub odbieram z pobliskiego lotniska ( 43km ) na które przylatują samoloty z Gdańska.Oczywiście w ostatni dzień odwożę na lotnisko. Zainteresowanych proszę o kontakt na priv.polecam, już wielokrotnie brałem udział ale tym razem będę w innym terminie, połamania itd. itp. do zobaczenia na wodzie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 3 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca Witajcie, Jest ktoś z okolic Kędzierzyna Kozla tutaj kto w miarę regularnie łowi drapieżniki na pobliskich wodach i ma ochotę na towarzystwo i wspólne wypady w sierpniu? Jestem mobilny i jak najbardziej mogę tez zawsze kolegę odebrać i odwieźć w razie potrzeby. Jak cos to proszę o Prywatna wiadomość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norimk Opublikowano 4 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca A znalazło by się miejsce dla dwóch osób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 11 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca Pozwalam sobie jeszcze raz powielić mój post z wiadomych powodów Poszukuję kompana do współdzielenia łódki i domku w południowej Szwecji w okresie od 30 sierpnia do 6 września (7 dni). Główny poławiany gatunek to sandacz. Jestem tam od 11 sierpnia do 15 września. Jezioro jest mi bardzo dobrze znane ( to mój 21 wyjazd). Dojazd własnym samochodem lub odbieram z pobliskiego lotniska ( 43km ) na które przylatują samoloty z Gdańska. Oczywiście w ostatni dzień odwożę na lotnisko. Zainteresowanych proszę o kontakt na priv. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 4 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia Plany mi się zmieniły i chętnie zajrzę na zlot do Żarnowca w dniach 15 - 17 sierpień. Ma może ktoś miejsce w aucie albo chce dołączyć do mnie ? Tylko jedna osoba najchętniej z Warszawy bądź bliskich okolic. Ogłoszenie ważne do jutra do 19. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart74 Opublikowano 17 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia Hej, szukam miejscówki dla 1 lub 2 osób na wrzesień. Najchętniej Skandynawia (Szwecja) na szczupaka, sandacza okonia. Referowane dłuższe wyjazdy 10-15 dniowe. Mam własny silnik 6km i elektryczny 54lb. Informacje proszę na priv. pozdrawiam Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokot Opublikowano 17 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia Fishingtour ma teraz fajną promocję na wyjazd nad jezioro mjorn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 19 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia Mjorn fajne bajoro ale jak nie posiadasz optymalnego środka pływającego na tą wodę to spędzisz tydzień na zatoce przed domkiem 90% czasu mocno pizga także proponował bym sprawdzić przede wszystkim jakie łodzie mamy w ofercie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 21 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia CześćSzukam wbitki na termin między 20 a.30 września gdzieś na Skandynawię. Albo na gotowo do kogoś lub z własnym sprzętem pływającym(alu,spalina,dziobowka,echo itd). Nie mam wymagań co do komfortu domku,jedynie chce połowić. Budżet elastyczny. Dostosuje się.Z góry dzięki za propozycje. Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriota22 Opublikowano 23 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia Witam.Mamy 2 wolne miejsca na wyjazd do Szwecji w terminie 27.09-04.10 nad jezioro Storsjon. Informacje o miejscówce, zdjęcia, filmy itd:https://wyprawynaryby.pl/storsjon.htmlKoszt przy 4 osobach to 2250 zł za głowę + prom + tygodniowe pozwolenie na miejscu. Ze względu na to, że został tylko miesiąc to możemy wziąć cześć kosztów na siebie, oczywiście w ramach rozsądku ????Do dyspozycji będziemy mieli 2 łódki z silnikami 15KM, będziemy pierwszy raz nad tym jeziorem, nastawiamy się głównie na sandacze i okonie, na zdjęciach i filmach wygląda fajnie a jak będzie to się dopiero okaże ????Jak ktoś zainteresowany i ma jakieś pytania to zapraszam do kontaktu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra The Sidewinder Opublikowano 30 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia Zna ktoś fajny rejon na jesienny tygodniowy-dwutygodniowy wyjazd?Na sandacze, solo lub dla dwóch osób (raczej solo).Chciałoby sie w Polsce, ale pewnie takiej wody nie ma :/Najchetniej rzeka, ale jeziora takze moga byc.Najchętniej z brzegu lub wypożyczenie łódki/pontonu. Myślałem nad rzeką Odrą, ale nigdy nie byłem...A nie chciałbym jechać tyle set kilometrów I akurat trafić na najgorszy odcinek rzeki [emoji23] Oczywiście nie muszą być to rekordowe ryby, chodzi o fajną zabawę, kiełbasa z ogniska, whiskey i wypoczynek Ale złowić jednak bym coś chciał. Sent from my ASUS_I006D using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 31 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia Bardzo miło wspominam Holandię. Co prawda byłem tam na "najgorszej rzece" jak napisał jeden kolega a do tego wiosną wiosną ale teraz, jak wszędzie zaczyna się najlepszy sezon.Licencja kosztowała coś koło 10 Euro na cały rok, kupujesz online, od razu możesz łowic na podstawie dowodu wpłaty a oryginał przyślą do domu w Polsce a aplikacja Vissplaner po wpisaniu nr licencji pokazuje gdzie możesz łowić tak, że nie kombinujesz nic.Popytaj kolegów na grupach Fb albo tutaj. Jak trafisz to fajnie połowisz, naprawdę fajnie.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi