iNSaNeMaN Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Ktoś z 3miasta jutro na szczupakobranie? Mam ponton niestety tylko na wioslach. Więcej info na privie. Pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Widziałeś prognozy na najbliższe 3 dni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 jest odważniejszy niż ja Ja wziąłem urlop, ale właśnie pogoda jest nie na ryby....Wiem, wiem - nie ma złej pogody, ale to już sztorm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Jak walne 120 to szczeny wam opadną 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Jak walne 120 to szczeny wam opadną tia 120 metrów od brzegu o wzburzoną falę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Mam jedno tajne łowisko gdzie nie sięgnie tajfun 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Robert, gratuluję samozaparcia Ja czekam, aż się uspokoi trochę - szczególnie u Was... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Daniel trzeba napie..alac jak mamuchy się opychaja a pogoda ma tu drugo planowe znaczenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Normalnie to bym sie z Tobą zgodził, ale to już nie jest pogoda tylko bezpieczeństwo. A na tym punkcie jestem wrażliwy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Pogoda ustabilizowana! Czas na ryby! Ktoś z 3miasta lub okolic jutro na szczupaka? Ponton jest, coprawda narazie golas ale jak się nie ma silnika to się wiosłuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Witam,szukam 2 osób chętnych(2 już są) na wyjazd na deltę Dunaju we wrześniu.Koszt +/- 2000 plus dojazd.Samolot do Bukaresztu potem wynajem auta bądź transfer do bazy.Co tam słychać w Delcie? Byłem kilkanaście lat temu i już wtedy z Delty pozostała tylko legenda 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Co tam słychać w Delcie? Byłem kilkanaście lat temu i już wtedy z Delty pozostała tylko legenda Też jestem ciekaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Ktoś z 3miasta jutro na szczupaki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olabo Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Co tam słychać w Delcie? Byłem kilkanaście lat temu i już wtedy z Delty pozostała tylko legenda Nic nie słychać,ze wzgl na opinie ludzi którzy byli ostatnio zmieniliśmy kierunek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Bociek Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Witam. Jeżeli jest ktoś chętny wspólnie wyskoczyć na ryby to proszę śmiało pisać. W grę wchodzi rzeka Biała, Dunajec, Wisła. Sporadycznie zaglądam na dołki, raczej z nudów lub gdy nie mam zbyt wiele czasu. Oczywistym jest C&R. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziek Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Witam, chętnie umówie się z kimś na lód. W grę wchodzą jeziora augustowskie, do tego Tajno i Dreństwo.Mam wolną każdą niedzielę. Dysponuję autem, jakby ktoś nie miał transportu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w6i6e6 Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Coś się dzieje na Dreństwie??? Dawno nie byłem, a to moje rodzinne jezioro można by rzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziek Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Na Dreństwie dobre 25cm lodu, na rybach dawno na nim nie byłem, za to wczoraj miałem szkolenie z ratownictwa: http://augustowskireporter.pl/aktualnosci/5465-manewry-ratownicze-na-lodzie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Czyżby lód już poszedł do góry? Nie widać żadnej wody na lodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinningMazowieckiTeam Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Jutro ktoś może okolice Radomia spinning? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 W Radomce jeszcze coś pływa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 W sobotę na klenio -jazie na Pilicę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
globtroter33 Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Jadę w połowie września do Finlandii na szczupaki. Mogę zabrać 2-3 os. Zainteresowanych proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACHU1971 Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Możesz podrzucić gdzie konkretnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszannopol13 Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Też jestem ciekawy. Mogli byśmy się spotkać bo ja na codzień tu siedzę w okolicach Turku Wysłane z mojego H60-L04 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi