kostom63 Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Cześć, jeśli można o parę konkretów poprosić. Ideałem byłby dokładny namiar na bazę , ale całkowicie zrozumiem , jeśli nie zostanie podany. Ale Samolot czy samochód? Jak duże jezioro ? Jak daleko na północ ? Jakie łódki i silniki? Zakwaterowanie nad samym brzegiem? Jaki koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Cześć, jeśli można o parę konkretów poprosić. Ideałem byłby dokładny namiar na bazę , ale całkowicie zrozumiem , jeśli nie zostanie podany. AleSamolot czy samochód?Jak duże jezioro ?Jak daleko na północ ?Jakie łódki i silniki?Zakwaterowanie nad samym brzegiem?Jaki koszt?Też poproszę, może być na priva . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elling Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Gdańsk, będę jutro testować swoje gumy... Może jest ktoś chętny mi w tym pomóc? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@kisiel Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Siema kolego twoja propozycja brzmi trochę dwuznacznie???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elling Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 (edytowane) Nawet o tym nie pomyślałem;) Edytowane 14 Maja 2017 przez elling 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz 82 Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Podepnę się chętnie na jesienny wyjazd do Skandynawii na drapieżniki...szkierowe,lub jeziorowe Szczupaki,lub jakiś wyjazd na jeziorowe Sandacze:-) Szwecja,Norwegia,Finlandia :-) jeśli szukacie osoby,chętnej na wyjazd zapraszam na prv. Wspólnie wychodzi taniej i raźniej :-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
register Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Chętnie wybiorę się na ryby z kimś, kto lepiej ogarnia muchówkę ode mnie:) Bydgoszcz i okolice do 100km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzyObr Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Może nie pytanie o wypad na ryby, ale czy ktoś w Łodzi łowi castingowo i miałby czas i chwilę, żeby pokazać z czym to się je i ewentualnie doradzić coś, najlepiej żeby ktoś z daiwa tatula był bo do niej najbardziej się przymierzam. Parę rzutów i pokazanie co i jak choćby w Arturówku. Jak ktoś by miał czas i ochotę to proszę o priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 novishttp://jerkbait.pl/user/47765-novis/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 (edytowane) Kto do Szwecji ?wyjazd w pazdzierniku na dwa tygodnie od 14.10. do 28.10 .Jest tez mozliwosc wyprawy we wrzesniu od 16.09 do 30.090.Posiadam transport ,silnik i echo .Pazdziernik to tutaj http://www.novasol.de/p/S04009?PE=3&K=0&SD=03-06-2017&DUR=14&ED=17-06-2017&wt.si_n=NormalSearchBookingFlow#price-taba wrzesien tu:http://www.novasol.de/p/S08997?S=2017Cenowo bardzo przystépnie .Szukam jednego lub dwuch chétnych .Zapraszam na priv. Edytowane 25 Czerwca 2017 przez Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxxx Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 (edytowane) Chętnie wybiorę się z kimś na wspólne połowy z łodzi na wodach okręgu Poznań i nie tylko choć preferuje promień 120km od PPL .Z mojej strony mogę wziąć echo , baterie .jakby co proszę o PW , pzdr Edytowane 9 Lipca 2017 przez maxxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz 82 Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Podepne sie na wspólny wyjazd na Dziećkowice,Paprocany lub Łąke w poszukiwaniu drapieżników. Zapraszam na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sneyks123 Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Siema, za godzine jade na ryby, na chechło koło trzebini. 664984192. Mam ponton potrzebuje kogos do pomocy SZYBKA AKCJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sneyks123 Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 (edytowane) Start kolo 17. Splywam kolo 22 sorry ze tak ma wariata, ale szef dal mi dzis wolne dwie godzinki wczesniej a wyposzczony jestem strasznie Edytowane 26 Lipca 2017 przez sneyks123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sneyks123 Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 I po ptokach ale dalem rade sam. Jak by ktoś chciał się zgadać w okolicach chrzanowa to pisać priv coś wykombinujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Witam ,mam pytanie czy ktoś łowił w tamtych okolicach ??? Jeśli tak proszę i info na priv ,mam kilka pytań . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Wybiera się ktoś z Warszawy na szczupaki lub sandacze 14 lub 15 października? Wszystko jedno, rzeka, jezioro, łódka, brzeg. Jak coś to priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwibar Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Cześć. Pływa ktoś po Zalewie Sulejowskim? Chętnie bym się zabrał na jakiś całodniowy wypad za drapieżnikiem. Jak ma ktoś wolne miejsce na łódce to niech pisze priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nord91 Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 (edytowane) W środe z samego rana 18.10 jadę nad lubelskie rzeki szukać lipieni. Mam wolne miejsce jak by był ktoś chętny.Wyjezdzam z Wołomina przez Mińska Maz.Powrót tego samego dnia wieczorem Edytowane 16 Października 2017 przez nord91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4z189 Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Ktoś wybiera się może na Mietków na spinning z łódki/pontonu w niedzielę 22.10 lub sobotę 28.10? Chętnie bym przyłączył, jakby co mam echo ale brak środka pływającego i silnika Jeśli w innym terminie to też zapraszam do kontaktu na priv. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Ktoś jutro na wiory/brody? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franciszek Buchner Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Jeśli ktoś ma ochotę na wieczorne oranie Warszawskiej Wisły zapraszam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Pilne !!!!Witam jak by ktoś chciał się jutro na łódkę wybrać na jeden ze zbiorników w świętokrzyskim to zapraszam na priv ,pozdrawiam .Szczegóły do ustalenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcik87 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Hej, zapraszam na wspólny wypad w dniu jutrzejszym nad Warszawską Wisłę ok. godz. 15-16. Samemu trochę strach jakby coś się stało. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elling Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 witam! Ktoś chętny 06,01,18 otworzyć sezon na spina Martwa Wisła Gdańsk-Sobieszewo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi