Skocz do zawartości

"Na ryby" - tu umawiamy się na wyprawy wędkarskie...

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Nawiązując do poprzedniego posta z chęcią wybiorę się też z kimś na zegrze. Dorzucę się do paliwa itd.noe dysponuje łodzią więc jestem skazany na kogoś życzliwość. Ryby wracają do wody.

Edit. Z chęcią wybrałbym się również z kimś na zegrze. Dorzucę się do paliwa lub dam na dobre piwo. Nie dysponuje łodzią więc jestem zależny. Ryby wracają do wody.

Edytowane przez Bootleg

• 3 tygodnie później...

Witajcie szukam kompana do wspólnych wyjazdów nad Zalew Siemianówka najlepiej z okolic Bialej bo samemu to trochę jest nudno jechać 2 godz posiadam własną łódkę i auto więc z tym nie ma problemu preferuję spining/żywiec/troling jestem praktycznie co weekend sobota/niedz i jest też możliwość noclegu w domu bo teraz sezon się zaczyna i chłody za oknem interesuje mnie osoba tak samo zapalona że woli każdy weekend spedzic nad wodą. Jesteś zainteresowany pisz na priv

Witam 

Posiadam 2 wolne miejsca na wędkarski wyjazd do Szwecji . Termin wyjazdu to 09.listopad , powrót 17.listopad. 2018. Koszty (paliwo, prom, nocleg-duży domek przy samej wodzie)  to 1300-1400zł. Chętnych na wspólne wędkowanie możemy zabrać na trasie Lubin (woj. dolnośląskie)- Zielona Góra- Gorzów Wlkp.- Szczecin -Świnoujście. W Szwecji wędkujemy od 15 lat.  Więcej informacji pod nr 728658097 lub mail christo33@onet.eu

• Like 1

Witam 

Posiadam 2 wolne miejsca na wędkarski wyjazd do Szwecji . Termin wyjazdu to 09.listopad , powrót 17.listopad. 2018. Łowimy w płytkich zatokach morskich (z brodzenia i łodzi), a więc główną rybą wyjazdu jest szczupak. Trafia się troć i w głębszych miejscach okonie. Jedziemy w okolice Monsteras z planowanym jedniodniowym wypadem na wyspę Olandia do miejscowości Grankullavik z piękną dużą zatoką. Koszty (paliwo, prom, nocleg-duży domek przy samej wodzie)  to 1300-1400zł. Cena bardzo promocyjna. Jedziemy w 4 osoby+ te 2 miejsca wolne , a więc max 6 osoób.Chętnych na wspólne wędkowanie możemy zabrać na trasie Lubin (woj. dolnośląskie)- Zielona Góra- Gorzów Wlkp.- Szczecin -Świnoujście. W Szwecji wędkujemy od 15 lat. Za największą rybę wyjazdu pamiątkowa statuetka.  Więcej informacji pod nr 728658097 lub mail christo33@onet.eu

• Like 2

Witam Śląskich kolegów jestem z pod Rybnika od wtorku chcę łowić rybki i szukam kogoś kto ma ochotę na wspólny wypad na Odrę lub inne rzeki i zbiorniki podlegające pod okręg Katowicki ewentualnie inne propozycje czas pobytu od wtorku 09 październik do soboty może niedzieli potem będę okolicach Częstochowa Opole w miejscowości Lubliniec i będę łowić na Liswarta w Lisowie szukam chętnych.

• 3 tygodnie później...

Witam. W nawiązaniu do posta z 4 pażdziernika mówiącego o listopadowym wędkarskim wyjeżdzie do Szwecji informuję ,że zostało tylko jedno, ostatnie wolne miejsce. Kolega , który do nas dołączył jedzie z Krakowa i gdyby ktoś był z tamtych rejonów to pewnie mógłby się z nim zabrać i przesiąść do naszego busa już w Lubinie. Zainteresowanych proszę o konatakt pod nr 728658097.

Edytowane przez matyja

• 2 tygodnie później...

Sezon Srebrnej torpedy tuż tuż :P

W dniach od 30.11/wieczorem/ do 02.12/nawet i 03.12/odbędzie się małe Spotkanko łowców srebra w solance :)

W Orłowie :)

Planowane jest łowienie-Rozewie,Orłowo i coś tam jeszcze :P

Przyjazd potwierdziły ekipy-Jelenia Góra/Varivas/i Poznań z kaloryferem :)  ;)  :P/UĆ się ociąga jeszcze/ ;) -multik + korba ;)

Grill i cytrynówka nad morzem-Bezcenne :P

Jak ktoś ma ochotę to na priv zapraszam.

Cena noclegu to 60-80pln/doba/ reszta we własnym zakresie :)

Ryba jest :P w wodzie -oczywista ;)

• Like 2

Srebro jest w solance-bo łowią"tęczaki"/dzisiaj największa takie info dostałem-75cm :( /

W piątek się spotykamy a cenka to 40pln bez wyżywienia,mam 4 wolne miejsca,jakby co/do poniedziałku ;);)

Edytowane przez gaweł
  • Like 1