Tata Filipa Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Hejooo czy Ktoś tam jeszcze w ogóle łowi cokolwiek? Z 10lat nie byłem i ciekawość zżera ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Swojego czasu trochę tam jeździłem, trafiały się szczupaki i fajne okonie, ale (jak wszędzie) z roku na rok było coraz gorzej i gdzieś od 2-3 lat prawie w ogóle tam nie zaglądam. Jak nie byłeś nad Rokolą 10 lat, to na pewno zaskoczy Cię znacznie niższy poziom wody niż kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus383 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Ja tam jeżdżę dosyć regularnie (co tydzień - co dwa tygodnie) i rezultaty raczej słabe. Sporo powrotów bez niczego, czasem jakieś nieduże okonki. Łowię z brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Łowienie ze środków pływających jest tam zakazane, przynajmniej kiedyś było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi