Skocz do zawartości
  • 0

Łowienie pstrągów - co, gdzie i jak?

paraka

Pytanie

Witam,

jestem poczatkujacym milosnikiem pstragow i chcialbym Was prosic o informacje na temat w jaki sposob znalezc i zlowic ta rybe-ot takie banalne pytanie:)

Staralem sie znalezc jakies informacje ale malo jest w internecie konkretow wiec troszke podpatruje zdjecia temacie o pstragach i patrze na co lowicie ale czasem ciezko tak po zdjeciu okreslic....

Jako ze jestem z podkarpacia to chcialbym zapytac czy znacie jakeis ciekawe miejsca gdzies w okolicy

Czy warto sie wybrac np na san w okolice sanoka?

Mam jeszcze jedno pytanie, nigdy nie wyjezdzalem daleko poza moje miasto a teraz mam zamiar powedkowac gdzies dalej i tu rodzi sie pytanie czy majac oplacone wszystkie skladki w moim kole moge jezdzic po polsce i lowic gdzie popadnie?:D

z gory przepraszam jesli umiescilem ten temat w zlym dziale

pozdraiwiam ;)

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

hmm glowy sobie nie dam uciac ze to byl ten platny odcinek ale tak mi sie wydaje...

jadac od strony soliny bylo to na pierwszym takim zjezdzie z drogi, chyba jedeyne normalne miejsce na postawienie auta;)

Być może to był zalew w Myczkowcach, albo San poniżej zalewu :D

• 0

Witajparaka

A ja bym ci poradził pojechać nad San do Dynowa lub koło Leska.

W Dynowie warto najpierw zajrzeć do sklepu wędkarskiego i porozmawiać z p.Szajnikiem. To nie tylko świetny muszkarz ale, i spinningista, a poza tym chętnie udziela informacji o pstrągach z Sanu. :D

• 0

Witajparaka

A ja bym ci poradził pojechać nad San do Dynowa lub koło Leska.

W Dynowie warto najpierw zajrzeć do sklepu wędkarskiego i porozmawiać z p.Szajnikiem. To nie tylko świetny muszkarz ale, i spinningista, a poza tym chętnie udziela informacji o pstrągach z Sanu. :D

dzieki wielkie:) w okolice Leska wybieram sie koncem maja a co do Dynowa to mam tam tylko 50km tak ze tez zagladne z cala pewnoscia :D i zlowie pstraga giganta B)