MATI87 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Witam. Jaki kij mozecie polecic z wyrzutem ok. 20-70,80 g. W jednoskladzie. ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 W dwuskladzie polecam SG4 Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Bez ograniczeń cenowych i zakresu zastosowania to polecam 100% custom, oblany złotem, przelotki oblane platyną, całość wykańczana pyłem księżycowym zebranym w 3 dniu nowiu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztorm78 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Łojoj już po nowiu, trza czekać do końca miesiąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19john92 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Ja polecam budowę kija na blanku lemax slim max… jestem tym kijem zachwycony, mam 10kg i lowie nim wszystkim od 10 do 100g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 W dwuskladzie polecam SG4 Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaDo jakich przynęt bardziej go polecasz, twardych czy miękkich? Pod obciążeniem pracuje większością blanku, czy bardziej szczytem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 (edytowane) Sorry pomyłka, mam casta, Ty szukasz spina. Edytowane 3 Sierpnia 2022 przez WalterW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Do jakich przynęt bardziej go polecasz, twardych czy miękkich? Pod obciążeniem pracuje większością blanku, czy bardziej szczytem ?ja mam do 100gramnie jest sztywną pałauzywam do duzych gum i jerków czyli 70-100 gram , owszem pod tym ciezarem się dnie ale miałem w reku modele z mniejszym CW i one pracują deczko inaczej ja mam kij w spiniea nie wiem czego Ty szukasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Łowię spinami i od lat stronie od casta, bo już za dużo człowiek wszystkiego ma i nie chcę, żeby mnie poniosło ;p. Jednak czasami chodzą mi po głowie myśli, czy przypadkiem nie byłoby lepiej i wygodniej do większych gum (jak dla mnie) 6-7" na lekkich główkach, bądź też jerków do 80-100g, nie sprawić sobie właśnie zestawu castingowego do około 100g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Łowię spinami i od lat stronie od casta, bo już za dużo człowiek wszystkiego ma i nie chcę, żeby mnie poniosło ;p. Jednak czasami chodzą mi po głowie myśli, czy przypadkiem nie byłoby lepiej i wygodniej do większych gum (jak dla mnie) 6-7" na lekkich główkach, bądź też jerków do 80-100g, nie sprawić sobie właśnie zestawu castingowego do około 100g. no taktez miałem takie pomysły i je zrealizowałem i jednak wróciłem do Spinaza duzo sprzetu i za duzo do pakowania SG polecam jednak jaki model to najlepiej pojedz do sklepu , wez wieksza przynete i zawies na koncu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 No właśnie, podobne mam obawy. Najchętniej wypożyczyłbym na jesieni taki zestaw na 1-2 dni, pomachał trochę i zdecydował. Tylko chętnego muszę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 (edytowane) ... Edytowane 4 Sierpnia 2022 przez selk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi