sacha Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Na moje miejsce bo rzucam robotę . Wiem że pensja w obecnych czasach dupy nie urywa ale ja tu spędziłem prawie ćwierć wieku i ciut inny zakres miałem ale może jakiś młody człowiek przed "40" szuka czegoś ? Praca lekka , łatwa i przyjemna . A za jakiś czas kierowca "pierwszego po Bogu " idzie na emeryturę gdzie kasa większa ale .......... ja nawet za dopłatą bym nie chciał bo jest się uwiązanym . Driver (Anticipatory) 81600-67 - Embassy of Canada to Poland (international.gc.ca) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Kurcze wlasnie za miesiac konczy mi sie robota,ale troche starszy jestem i ze znajomoscia jezyka slabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 i ze znajomoscia jezyka slabo.No nie , to jest jedno z podstawowych wymagań . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 A w ambasadzie Węgier, kierowca nie zna węgierskiego. Widziałem na filmie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 (edytowane) A w ambasadzie Węgier, kierowca nie zna węgierskiego. Widziałem na filmie.Wiem ale za to ambasadorka zna polski bo tu się wychowała . W ambasadzie Rumunii też nie zna rumuńskiego , w Arabii Saudyjskiej też kierowca nie mówi po arabsku . W większości ambasad porozumiewają się po angielsku . Edytowane 4 Sierpnia 2022 przez sacha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Z wynagrodzeniem nie pomylili się ❓???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Z wynagrodzeniem nie pomylili się [emoji780][emoji849]Raczej nie - to zapewne roczne - tak się podaje w Kanadzie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 To się pomylili ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordG Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 W Polsce na tirach więcej płacą. Po obecnym kursie to około 1700 dolarów kanadyjskich miesięcznie. Ogłoszenie raczej sobie jeszcze powisi długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi