kopszmercen Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Doradźcie koledzy jakieś lekkie spodnie szelkowe (najlepiej w typie ogrodniczek) do łowienia wczesnojesiennego. Spodnie potrzebuję na ok. 130cm w pasie. Wielokrotnie przeglądałem allegro itp. ale brak takich rozmiarów. Mam Urus5 od Geoffa w rozmiarze 3XL ale ledwie mi się już dopinają Na jesieni biorę się za zbijanie wagi więc kupowanie kolejnych drogich Geoffów mija się z celem, tym bardziej że przeskok pomiędzy 3XL a Jumbo jest bardzo duży.Szukam czegoś lekkiego, nie musi być z membraną. Znacie coś takiego? BTW u Geoffa jest promka (outlet) na Urus King w rozmiarz M, z 300 euro na 100. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Bardzo dobre spodnie. Mają spory zapas na brzuch czy inne pod spód. Mam używamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neor Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Jakbyś szukał czegoś na zimniejszą porę lub gorszą pogodę to mam komplet STORMR wzór STRYKR w rozmiarze amerykańskim 3 XL . Kurtka + ogrodniczki neoprenowe - oczywiście nowe ale leżą w szafie już z dwa sezony . Sprowadziłem ale okazały się za duże . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Bardzo dobre spodnie. Mają spory zapas na brzuch czy inne pod spód. Mam używamTomekRozmiar m będzie dobry na jakie parametry ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Mogę podać wymiary po urlopie. A kończę go w niedzielę. Ale te z tabeli są miarodajneTomek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Ale to maja byc wodoszczelne na wierzch? Mam preston innovation df25 czy jak im tam. Mam 186cm i jak mialem 120kg+ to w nie wchodzilem. Teraz waze 100 i bym z druga osoba mogl je zalozyc. Pw jak cos. Nowki z metkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Ciuchy w decathlonie rzadko dostepne miewaja rozmiar4xl inaczej w48l32. Mam takie forclaz500 opisane sa w pasie 127-135cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi