MefistoFishing Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 a ja mam kewlarowe zęby i fiuta z rdzeniem z boronu w oplocie krzyżowym z włókien bambusa i jałowca !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 a ja mam kewlarowe zęby i fiuta z rdzeniem z boronu w oplocie krzyżowym z włókien bambusa i jałowca !! z tego wszystkiego wychodzi na to, ze najbardziej zadowolona jest Twoja kobita ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 A ja boru za cholerę nie mam ... wstydzić się należy i jak mam to kobicie powiedzieć? Natomiast co do "wysłania wątku poza ziemską orbitę, w celu prowadzenia eksploracji przestrzeni kosmicznej", to ja bym go w całości nie wyp... Jest przecież szansa, że zorganizujem szutaut. Jeśli uda się tym razem głównych zawodników zebrać zgodnie z planem, to może to być wiekopomne przedsięwzięcie, w skutki dla rodbuildingu brzemienne ...K...a! Co ja pie... Ale poważnie, jeśli wyjdzie z tego fajne spotkanie, to warto było denerwować się i pitolenia czytać. Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Popieram idee FatsoJa chetnie sie zapisze o ile nie bedzie to wiecej jak 500 km od domu ;/ Jakies tam patyki dla konkurencji boronow tez znajde ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 To panowie kto ustali reguły takiego spotkania a raczej prezentacji walorów użytkowych borona ? Myślę że piłka jest na boisku dumnych właścicieli Monsterów , Hasów a jak ćwierkają ptaszki już niedługo ma się pojawić nowa seria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Niczego nie będę wyrzucał, wbrew pozorom w tej dyskusji kilka ciekawych informacji się znalazło, trzeba tylko chcieć to zauważyć.Shootout nad Wisłą był klasa, mile to wspominam - ale - nie mogę znaleźć wątku z relacją z tego wydarzenia, @Fatso pomożesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 (edytowane) Też nie mogę go znaleźć , a chcialem zalinkować Pewnieś go w kosmos wy... P.S. A jednak jestem genialny : http://jerkbait.pl/topic/8613-16-lipca-1100-cts-i-inne-blanki-spotkanie-porownawcze/ Edytowane 21 Grudnia 2012 przez Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Jesteś genialny niech sobie publika poczyta w linku "jak to się robi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogger1 Opublikowano 18 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Odgrzeje stare kotlety- ufm ueda to droga jest obecnie kiedyś 11 lat temu była w cenie przystępnej . A ile boronu jest w Rastach… itp co blanki idą wagonami do pracowni calego świata , tyle ile cukru w cukrze - taka sama bajka co i wyszło początkowo 522 szt stelli millennium gdzie pół świata wędkarskiego w to obecnie jeszcze wierzy… 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 22 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 (edytowane) Gratulacje za fajny zbiór Edytowane 22 Czerwca 2023 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 Borony sa fajne, trzeba sie tylko nauczyc jak je obslugiwac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogger1 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 Katalogi ufm … Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogger1 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 Cd… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi