wujek Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 (edytowane) No i niestety pierwszy raz na jerku ktoś się nieładnie zachował wobec mnie przy sprzedaży przedmiotu na giełdzie.Kolega wystawił kij Westin i napisałem że jeśli się zgodzi poczekać do mojego powrotu z urlopu to go na 100% wezmę na co w prywatnej wiadomości przystał po czym dwa dni po wystawieniu kija napisał że ktoś zadzwonił że odbierze kij osobiście co mu bardziej odpowiadało. Po moim krytycznym wpisie na privie ze tak się nie postępuje przestał odpisywać.W sumie czego można się spodziewać po kimś kto na forum jest tylko gościem i korzysta z niego pewnie jak chce coś sprzedać więc ma w doopie kto co o nim pomyśli.W każdym razie nie polecam. Edytowane 5 Sierpnia 2022 przez wujek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Gonić dziadostwo z giełdy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi