MC.om Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Cześć, Problem z dostępnością terminów lub ich ewentualną zamianą jest znany większości wędkarzy, którzy odwiedzają jezioro Drużno. Na forum przydałby się dedykowany temat, pod którym wędkarze mogliby swobodnie manipulować swoimi terminami i wymieniać się nimi z innymi użytkownikami forum Mam nadzieję, że ten wątek spełni swoje zadanie Pozdrawiam! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 nie widzę możliwości, takiego typu handlu na forum....ewentualnie można skorzystać z wątku http://jerkbait.pl/topic/171645-na-ryby-tu-umawiamy-si%C4%99-na-wyprawy-w%C4%99dkarskie/page-29 Osobiście jestem przeciwny, chyba że admin forum zdecyduje inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Zawsze można skorzystać z giełdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Zawsze można skorzystać z giełdy.pod warunkiem, że sprzedający spełni poniższe wymagania... 5. Treść ogłoszenia musi zawierać:(i) tytuł wskazujący na treść ogłoszenia(ii) opis przedmiotu ogłoszenia uwzględniający istotne cechy towaru(iii) ogłoszenie sprzedaży musi zawierać cenę sprzedaży oraz ilość / liczbę sztuk oferowanego towaru(iv) ogłoszenie sprzedaży lub zamiany musi zawierać aktualne zdjęcie przedmiotu a także informację o stanie fizycznym / technicznym / wadach widocznych i ukrytych(v) jeżeli ogłoszenie zamieszczone jest również w innych mediach – informację o tym fakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 To wiadomo............chociaż nie wszystkim. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MC.om Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Sprawdzałem i myślałem o giełdzie, ale dotyczy ona sprzętu wędkarskiego, a nie rezerwacji łowisk i wymiany terminów. W wątku http://jerkbait.pl/t...karskie/page-29 jest za dużo informacji i śledzenie go pod kątem tylko tego tematu będzie mało efektywne. Sytuacja z rezerwacjami na Drużnie powtarza się od wielu lat i nie zapowiada się, że kiedyś to poprawią. Osobom, które jeżdżą na to łowisko ten temat z pewnością się przyda Znalezienie go również będzie prostsze, ponieważ wyświetla się zaraz pod głównym wątkiem o j. Drużno w sekcji "Podobne wątki". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Białobłocki Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 nie widzę możliwości, takiego typu handlu na forum....ewentualnie można skorzystać z wątku http://jerkbait.pl/topic/171645-na-ryby-tu-umawiamy-si%C4%99-na-wyprawy-w%C4%99dkarskie/page-29 Osobiście jestem przeciwny, chyba że admin forum zdecyduje inaczejWitam, czemu Pan jest przeciwny takiemu pomysłowi? Przydałby się taki watek aby można wymienić się terminami na Drużnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Wydaje mi się że należy odróżnić od siebie dwie sytuacje. 1. ktoś wykupił rezerwacje, zaplanował wyjazd, wydarzyło się coś losowego i chce po kosztach albo z niewielką stratą znaleźć kogoś na swoje miejsce. Takie sytuacje miały / mają miejsce w przypadku wyjadów do Szwecji np. i tutaj mi osobiście wydaje się naturalne żeby wykorzystać forum do czegoś takiego. 2. Sprzedaż ofert wyjazdów wędkarskich / handel / spekulacja rezerwacjami ? Nie bardzo to przystaje do idei forum koleżeńskiego no chyba że ktoś po prostu chce to robić oficjalnie komercyjnie to wtedy niech wykupi ogłoszenie komercyjne na bazarku i niech po prostu prowadzi taką sprzedaż w ramach działalności gospodarczej ważne żeby było uczciwe rozróżnienie - albo jesteśmy w relacji kolega-kolega albo jesteśmy w relacji - sprzedawca-klient. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Białobłocki Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Wydaje mi się że należy odróżnić od siebie dwie sytuacje. 1. ktoś wykupił rezerwacje, zaplanował wyjazd, wydarzyło się coś losowego i chce po kosztach albo z niewielką stratą znaleźć kogoś na swoje miejsce. Takie sytuacje miały / mają miejsce w przypadku wyjadów do Szwecji np. i tutaj mi osobiście wydaje się naturalne żeby wykorzystać forum do czegoś takiego. 2. Sprzedaż ofert wyjazdów wędkarskich / handel / spekulacja rezerwacjami ? Nie bardzo to przystaje do idei forum koleżeńskiego no chyba że ktoś po prostu chce to robić oficjalnie komercyjnie to wtedy niech wykupi ogłoszenie komercyjne na bazarku i niech po prostu prowadzi taką sprzedaż w ramach działalności gospodarczej ważne żeby było uczciwe rozróżnienie - albo jesteśmy w relacji kolega-kolega albo jesteśmy w relacji - sprzedawca-klient.Sprzedaż ofert wyjazdów, spekulacje rezerwacjami??? łódki są już opłacone wiec nie ma handlu, chodzi o to żeby można się było wymienić ( już opłaconymi) lodkami jeśli komuś coś wypadnie, ale spokojnie jeśli to forum nie chce zrobić takiego działu to zrobimy ta grupę na innym znanym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 chodzi o to żeby można się było wymienić ( już opłaconymi) lodkami jeśli komuś coś wypadnie 1. ktoś wykupił rezerwacje, zaplanował wyjazd, wydarzyło się coś losowego i chce po kosztach albo z niewielką stratą znaleźć kogoś na swoje miejsce. Takie sytuacje miały / mają miejsce w przypadku wyjadów do Szwecji np. i tutaj mi osobiście wydaje się naturalne żeby wykorzystać forum do czegoś takiego. Arturze, czy coś tu jest niejasne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Białobłocki Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Arturze, czy coś tu jest niejasne ?nie jasny jest dla mnie 2 Punkt. w pierwszym jest napisane ze ok a drugi punkt temu zaprzecza. wiec bedzie taki wątek czy nie bedzie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Ok, spróbuję jeszcze raz, innymi słowami. Wymieniać się koleżeńsko /niezarobkowo można bez żadnych ograniczeń, analogicznie jak to się dzieje obecnie np. w przypadku wyjazdów wędkarkich do Szwecji. Jak się komuś z przyczyn losowych wysypał wyjazd, może poszukać chętnego na swoje miejsce zakładając w tym celu odpowiedni wątek np. w dziale Cafe. Nie wiem czy jest sens tworzenia wątku dedykowanego bo trudno powiedzieć ile takich przypadków, losowych, może wystąpić. Jak chcesz możesz spróbować utworzyć taki wątek i zobaczysz jakie będzie zainteresowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaldslbi Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Jeśli użytkownicy mają taką potrzebę to nie ma powodu utrudniać im. Do czasu funkcjonowania tematu w granicach regulaminu nie powinno być " nie widzę możliwości, takiego typu handlu na forum....". To żaden handel tylko odsprzedaż że tak powiem dóbr . Będzie łamanie regulaminu to wtedy ingerencja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 To żaden handel tylko odsprzedaż że tak powiem dóbr . co za bzdura... że tak pozwolę sobie zwróć na to uwagę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 10 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 Cześć,Odstąpię łódkę na jutro. Chętnych zapraszam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki003 Opublikowano 10 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 Witam. Odstąpię łódkę na 17 i 18 października.Zapraszam na priv. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anmalin Opublikowano 10 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 Może interesuje kogoś koleżeńska zamiana/odstąpienie rezerwacji na Drużno. Mam dwie łodzie jednego dnia w terminie: 25 października. Szukam łodzi w terminie: 18 listopad lub 27 listopada lub 28 listopada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 11 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 "Oddam" rezerwację 12 13 14 Października na łódkę. Reszta pw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablopablo Opublikowano 11 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Odkupię termin na listopad lub grudzień. Jeśli coś by się Wam zwolniło proszę o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Białobłocki Opublikowano 13 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 szukam łodki w terminie 17 lub 18 listopada, jesli ktos bedzie rezygnowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 13 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 A ja tak z ciekawości, o co chodzi z tym jeziorem? One jakieś wyjątkowe jest?Jakieś specjalne zasady? Ryby tam same do łódki wskakują czy co ze takie oblężenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Musisz sam się przekonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaja911 Opublikowano 13 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Na druznie bywa różnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 14 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 A ja tak z ciekawości, o co chodzi z tym jeziorem? One jakieś wyjątkowe jest?Jakieś specjalne zasady? Ryby tam same do łódki wskakują czy co ze takie oblężenie?Wyjątkowe jest z tego względu, że można tam łowić teoretycznie tylko przez 4 miesiące. To tak na początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczkapawlo Opublikowano 15 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Witam oddam łódkę na 25/10/2022Więcej na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi