RadekRadek Opublikowano 30 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2024 Oba terminy już oddane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 1 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2024 Oba terminy już oddane Nie podoba się to dla mnie[emoji23][emoji16][emoji6] Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 7 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 Wezmę jeden dowolny termin do końca roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 10 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2024 Zamienię 14 grudnia (sobota) na 15 grudnia (niedziela). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 11 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2024 Zamienię 14 grudnia (sobota) na 15 grudnia (niedziela).Jeśli nie znajdziesz chętnego na wymianę to wezmę termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 11 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2024 Jeśli nie znajdziesz chętnego na wymianę to wezmę termin Nie miej nadziei - będę po firmowej wigilii, ale na pewno pojadę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t12tom Opublikowano 17 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 jakby komuś się wysypał termin, to chętnie przygarnę, ewentualnie dołączę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 17 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 Witam ponownie[emoji6]Jak komuś wypadnie termin lub brakuje załoganta to melduje się w gotowości.Nawet w ostatniej chwili(tj w dzień łowienia)-mam blisko i w zasadzie wolne do końca roku więc termin bez znaczenia.Pozdro????[emoji2937] Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablito86 Opublikowano 6 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia Pany, gdyby ktoś miał rezerwacje na 13.11 i byłby skłonny się wymienić za 6.11 to byłbym zobowiązany za kontakt na pw. Dzięki temu ekipa by mogła pojechać razem więc dobroczynna wymiana, z której dobra karma na pewno wróci do wymieniającego się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmorces Opublikowano 7 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia Hej, zamienię dwa terminy: 26.09 na 29 lub 30.0906.10 na 9 lub 10.10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 8 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia Hej, do oddania 11 i 12 września (czwartek-piątek) za sobotę 13 września. Okazało się, że marne szanse na wolne z pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmorces Opublikowano 20 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia Hej, zamienię dwa terminy: 26.09 na 29 lub później 06.10 na 9 lub później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 25 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia Zamienię 1 września na jakikolwiek termin po 22 września. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 31 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia Do oddania łódka na jutro (1 września). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 5 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września Kumpel szuka łódki na 21 lub 23 września, bo ma 22. Ktoś ma może rezerwację i nie będzie z niej korzystać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafwid Opublikowano 5 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września jakb Kumpel szuka łódki na 21 lub 23 września, bo ma 22. Ktoś ma może rezerwację i nie będzie z niej korzystać?juz tu jestem i potwierdzam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SumTakZwanyOlimpijczyk Opublikowano 18 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września CześćWymienię 27.10 na 31.10 oraz 17.12 na 8.12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareko Opublikowano 18 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września Witam, może ktoś ma rezerwację do odstąpienia lub szuka partnera w dniach 6, 7 i 8.10.Pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki003 Opublikowano 18 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września Witam. Mogę odstąpić rezerwację na 6.10 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe Gda Opublikowano 21 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września Witam.Zamienię 10 i 11.12 na jakieś inne terminy.Pozdrawiam Wysłane z mojego SM-S711B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszGD Opublikowano 26 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września Witam. Mogę odstąpić rezerwację na 27.09 SOBOTA!!!. Wypadł mi nieplanowany wyjazd. Kto pierwszy ten lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszGD Opublikowano 26 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września Witam. Mogę odstąpić rezerwację na 27.09 SOBOTA!!!. Wypadł mi nieplanowany wyjazd. Kto pierwszy ten lepszy. nieaktualne, poszło przez facebooka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SumTakZwanyOlimpijczyk Opublikowano 28 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września Wymienię termin 01.10 na późniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe Gda Opublikowano 3 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października Wymienię 13.10 na dowolny termin. Wysłane z mojego SM-S711B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe Gda Opublikowano 3 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października Zamienię 11.12 na dowolny termin. Wysłane z mojego SM-S711B przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi