Skocz do zawartości

Wymiana i odsprzedaż rezerwacji na jezioro Drużno

MC.om

Rekomendowane odpowiedzi

A ja tak z ciekawości, o co chodzi z tym jeziorem?

One jakieś wyjątkowe jest?

Jakieś specjalne zasady?

Ryby tam same do łódki wskakują czy co ze takie oblężenie?

Jezioro podzielone na dwie części, pierwsza otwarta od 1 września do końca roku, druga od 15 listopada do końca roku. Dostępnych tylko 13cie łódek i od pewnego czasu no kill. Ogólnie to średnie polskie jezioro, a bardziej sadzwka. Średnia głębokość za wyjątkiem toru wodnego to jakiś 1m. Ryby tu są, ale okazów na rekord polski brak. Od dawna nie słyszałem o rybie 125+. Dla mnie przerost formy nad treścią, kupujesz łódkę, mało prawdopodobne abyś kupił kilka terminów z dnia na dzień. Musisz na łódkę dzwigać silniki i akumulator, łódki nie mają nawet knag do kotwic i są cholernie kiepskie, moim zdaniem bardzo mało bezpieczne. Lokalnym wędkarzom nie jest łatwiej, mają te same zasady co wszyscy w kraju. Mają jedynie bliżej i ten jeden dzień co jakiś czas można poświęcić. Uważam jednak, że są w Polsce równie dobre jak nie lepsze wody, nawet w okolicy Drużna. To fakt jedynie, że złapać tam w okresie szczególnie po 15tym listopada kilkadziesiąt ryb jest wysoce prawdopodobne. Przy ładnej pogodzie dodatkową atrakcją jest widok wielu brań na płytkiej wodzie. Niestety, albo stety są dni ktore dla wielu kończą się bez brania. Edytowane przez Matteoo
  • Like 1

Jezioro podzielone na dwie części, pierwsza otwarta od 1 września do końca roku, druga od 15 listopada do końca roku. Dostępnych tylko 13cie łódek i od pewnego czasu no kill. Ogólnie to średnie polskie jezioro, a bardziej sadzwka. Średnia głębokość za wyjątkiem toru wodnego to jakiś 1m. Ryby tu są, ale okazów na rekord polski brak. Od dawna nie słyszałem o rybie 125+. Dla mnie przerost formy nad treścią, kupujesz łódkę, mało prawdopodobne abyś kupił kilka terminów z dnia na dzień. Musisz na łódkę dzwigać silniki i akumulator, łódki nie mają nawet knag do kotwic i są cholernie kiepskie, moim zdaniem bardzo mało bezpieczne. Lokalnym wędkarzom nie jest łatwiej, mają te same zasady co wszyscy w kraju. Mają jedynie bliżej i ten jeden dzień co jakiś czas można poświęcić. Uważam jednak, że są w Polsce równie dobre jak nie lepsze wody, nawet w okolicy Drużna. To fakt jedynie, że złapać tam w okresie szczególnie po 15tym listopada kilkadziesiąt ryb jest wysoce prawdopodobne. Przy ładnej pogodzie dodatkową atrakcją jest widok wielu brań na płytkiej wodzie. Niestety, albo stety są dni ktore dla wielu kończą się bez brania.

Łodki jak dla mnie sa bardzo bezpieczne, w trzy osoby na luzie a we dwóch to można tańczyć.

• Like 1

Bedę na drużnie 16.11

Mam do przejechania całą Polskę i trochę glupio tak na jeden dzień. Dlatego jeśli ktoś ma na odsprzedaż 17.11 lub 18.11 to chętnie odkupię

ja mam na 17 tego listopada, szukam lodki na 16 lub 18  jesli ktos bedzie rezygnował

Witam. Jeśli ktoś z kolegów nie ma kompana albo kompan wypadł z wypadu na Drużno z chęcią się podłącze. Nie ma znaczenia dzień tygodnia. Jestem spod Warszawy, dysponuję pojemnym autem, silnikiem spalinowym i elektrycznym oraz jako tako znajomością wody. Pozdrawiam i z góry dziękuję za propozycje!

• Like 1

• 2 tygodnie później...