maniutek1 Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Witam.Ja wiem, powinienem przeczytać wszystko na forum, szukać, węszyć ale ostatnio mało czasu...Szukam malutkich cykadek (maks.2 cm) i obrotowek mniejszych niż ABC 00, Mepps 00. Legendarna Eluska niedostępna, Pan Adam też skończył. Może ktoś z Was ma dostęp/tworzy coś takiego... Proszę, dajcie znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Jakiś czas temu widziałem jej Eluski ogłoszenie na fejsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Eluska teraz działa na FaceBooku.Np. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0UgiBQARp2gEyYzCNYKSus2bbcmdopqBVJ3g32JRZqCjKxJCucgU8HazE8YMjcE4nl&id=100063610509084 Jest jeszcze na FB jakiś gość z Ostrowca, który robi takie maluchy ale nie mogę sobie przypomnieć w tej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 ... mikrocykady @Nightwalker popełnił. Zapytaj. Wysłane z mojego Hammer_Energy_2 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 To się nazywało Karaluchy Rękodzieło Wędkarskie. W sprzedaży są chyba tylko mikro wirujące ogonki ale chwalił się też cykadkami. Można pewnie zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Kolega Paweł Nowak jest mistrzem minimalistyki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniutek1 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 No i dziękuję serdecznie Koledzy. Mało fejsbukowy jestem ale córka pomoże. mikroogonki mniejsze niż 4 gramy to by było zbawienie. Tak krąpie w nie walą w czerwcu, że szok. 4 gr bywa jednak czasami za ciężko, za dużo. Dociążanie obrotowek wtedy pozostaje ale nie zawsze to wychodzi no i zaczyna i tychże brakować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Z mikroogonkami do robertd Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gienio08 Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Czy mikro cykady Eluska można gdzieś dostać oprócz FB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniutek1 Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Od Roberta mam 4 gr. Jakby tak 2.5 miały...i mniejsza paletkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2022 takie mikroogonki około 2g a może i mniej robił kolega rybson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Napisz do kolegi z forum robi naprawdę małe i fajne cykadki ma nick nightwalker i wątek autorski tu na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Od Roberta mam 4 gr. Jakby tak 2.5 miały...i mniejsza paletkę.Teraz ma 1,75g [emoji6] Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi