tad85 Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Mam problem bo nie mogę się dobrać do bebechów Millionerki gdyż są tam dwie śrubki które widzę pierwszy raz w życiu - czym je odkręcić Koledzy proszę pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Też na tym poległemZ tego co wiem, to kluczyki do rozkręcania komorek maja takie końcówki, u mnie na wsi nie mieli i usłyszałem tylko gdzies chyba już takie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tad85 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Kuba ja w dalszym ciągu nie mogę znaleźć nigdzie takiego śrubokręcika Masakra. Ale jestem na dobrej drodze bo trafiła się szpulka lżejsza do wzięcia więc Daiwka będzie miała u mnie dożywocie chyba. Naprawdę zacna maszyna tylko jak ją otworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 W sensie szpulka lżejsza niz montowany tam super - duper gigas? W tym secie, bez wielkiego halo 4g do 120g Tak czy siak - szukałbym w sklepach z komórkami i akcesoriami - w sensie, gdzieś gdzie komórki naprawiają czy serwisują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tad85 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Szpulka Avail'a - troszkę lżejsza i płytsza. Na tej 4g to komfort ale chciałbym zejść troszkę niżej a czuję że da radę Podjadę jeszcze jutro do jednego serwisu tel może mi pomogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 To jakiś większy Torx chyba jest .Komplikują japońce możliwości samodzielnego rozbierania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tad85 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Jozi to nie Torx - kupiłem wszystkie i żaden nie pasuje chyba że japoński torx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ja coś podobnego widziałem, ale to był taki nit- czyli niezdejmowalne. Na schemacie to się rozłącza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tad85 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Tak na schemacie pokazują że się rozkręca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 rozwiercić delikatnie łepek i wymienić śrubkę na jakąś przyzwoitą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tad85 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 chyba wolałbym nie ryzykować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 W sumie można by rozwiercić, ale potem trzeba by dopasować gwint. Proponuję napisać do daiwy i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tad85 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Jest to jakiś pomysł pytanie jaki czas oczekiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Napisz, że jesteś wielkim fanem daiwy. Że nie idziesz spać jak nie masz młynka przy łóżku i w ogóle . Nabyłeś taki fajny sprzęt chciałeś mu dogodzić a tu taki zonk i że jesteś załamany, bo założyli jakąś nieodkręcalną śrubkę. Coś na pewno odpiszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Napisz, że jesteś wielkim fanem daiwy. Że nie idziesz spać jak nie masz młynka przy łóżku i w ogóle . Nabyłeś taki fajny sprzęt chciałeś mu dogodzić a tu taki zonk i że jesteś załamany, bo założyli jakąś nieodkręcalną śrubkę. Coś na pewno odpiszą. Krzysiek mówisz że dobry bajer to połowa sukcesu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tad85 Opublikowano 26 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Dobre Tak też chyba zrobię. Ale gdyby ktoś jednak miał pomysł co to za śruba to i tak będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Podskocz z tym do zegarmistrza.Da radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi