Skocz do zawartości

karta platynowa Apart

blacharz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam nie kupuj w Aparcie tam marżę mają skubańce prawie 60% większą niż w każdym innym sklepie. Jakiś czas temu i ja byłem przed takim wyborem i doszło do tego że wziąłem katalog, wybrałem pierścionek i poszedłem do pracowni złotniczej wyszło taniej a pierścionek zrobi jaki tylko sobie wymyślisz.

temat zamknięty, otrzymałem już pomoc, dziękuję

@kilerpulawy wiem, że w aparcie ceny nie małe, ale porównując z innymi salonami albo jednak niższe ceny, albo wyroby ładniejsze.

Byłem u kilku złotników, ale tylko w mniejszych miejscowościach, to każdy pokazał to co ma na wystawie lub w katalogu i nie było możliwości zrobienia czegokolwiek innego.

Witam nie kupuj w Aparcie tam marżę mają skubańce prawie 60% większą niż w każdym innym sklepie. Jakiś czas temu i ja byłem przed takim wyborem i doszło do tego że wziąłem katalog, wybrałem pierścionek i poszedłem do pracowni złotniczej wyszło taniej a pierścionek zrobi jaki tylko sobie wymyślisz.

Na zegarki Timexa to ocierają się o jakieś 80%:D

• 3 tygodnie później...

A szukałeś wyrobów jubilerskich w sieci "Terpiłowscy"?

Jak kupowałem swój/swojej zaręczynowy to zbiłem jakieś 700zł z ceny.

Dodam ,że przezornie oświadczyłem się w tym samym dniu kiedy wypadał prima aprilis.

Jak zechcę się rozwieść to powiem , że żartowałem. :wub: B)

Nie szukałem, ale jak teraz wszedłem na ich stronę, a potem na sklep, oparty o skrypt SOTE, to jakoś mi ta firma nie przypadła do gustu. Zresztą i tak w sklepie internetowym nie mają oferty pierścionków tylko obrączki.

Pomysł z prima dobry, ale ja nawet nie biorę pod uwagę słowa NIE :D

Nadal czekam na mojego wybawcę... Kto mi pomoże z kartą APART? Proszę o kontakt na PW :)

@yogi- wpadłeś do naszego świata ,"wędkarskiego" świata właściwie tylko po to by uszczypnąć 10% w Aparcie-odnoszę wrażenie .Ani "dzień dobry " w odpowiednim wątku,ani "sprzedam" w innym- wytyczasz nowe standardy jednym słowem :wacko:

Edytowane przez tofik

Tak, moim światem nie jest wędkowanie, niczego nie mam do sprzedania co by Was wędkarzy interesowało, nie zagłebiałem się w działy forum i nie dotarłem do działu dla początkujących gdzie mam się przywitać i tak, chcę jedynie pomocy dotyczącej rabatu w APART. Jeżeli nie mam prawa prosić o pomoc, bo nie mam hobby podobnego do Waszego, to proszę o usunięcie tematu (przeniesienie do kosza) lub zbanowanie mojego konta.