blacharz Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 czy posiada ktoś Platynową Kartę Apart ? niedługo będe kupował pierścionek, który jednak trochę kosztuje a dzięki takiej karcie zawsze 10% mógłbym zaoszczędzić jeśli ktoś może mi pomóc proszę o kontakt na privPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Po co się żenić Wtedy będzie dopiero oszczędność Gratuluję oczywiście. Tylko nie wiem czy ślubu, czy pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilerpulawy Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Witam nie kupuj w Aparcie tam marżę mają skubańce prawie 60% większą niż w każdym innym sklepie. Jakiś czas temu i ja byłem przed takim wyborem i doszło do tego że wziąłem katalog, wybrałem pierścionek i poszedłem do pracowni złotniczej wyszło taniej a pierścionek zrobi jaki tylko sobie wymyślisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacharz Opublikowano 26 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 temat zamknięty, otrzymałem już pomoc, dziękuję @kilerpulawy wiem, że w aparcie ceny nie małe, ale porównując z innymi salonami albo jednak niższe ceny, albo wyroby ładniejsze.Byłem u kilku złotników, ale tylko w mniejszych miejscowościach, to każdy pokazał to co ma na wystawie lub w katalogu i nie było możliwości zrobienia czegokolwiek innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Witam nie kupuj w Aparcie tam marżę mają skubańce prawie 60% większą niż w każdym innym sklepie. Jakiś czas temu i ja byłem przed takim wyborem i doszło do tego że wziąłem katalog, wybrałem pierścionek i poszedłem do pracowni złotniczej wyszło taniej a pierścionek zrobi jaki tylko sobie wymyślisz. Na zegarki Timexa to ocierają się o jakieś 80% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Dołaczę się do tematu - ktoś może mnie poratować platynową kartą Apart? Baaaaardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 A szukałeś wyrobów jubilerskich w sieci "Terpiłowscy"?Jak kupowałem swój/swojej zaręczynowy to zbiłem jakieś 700zł z ceny. Dodam ,że przezornie oświadczyłem się w tym samym dniu kiedy wypadał prima aprilis.Jak zechcę się rozwieść to powiem , że żartowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Nie szukałem, ale jak teraz wszedłem na ich stronę, a potem na sklep, oparty o skrypt SOTE, to jakoś mi ta firma nie przypadła do gustu. Zresztą i tak w sklepie internetowym nie mają oferty pierścionków tylko obrączki. Pomysł z prima dobry, ale ja nawet nie biorę pod uwagę słowa NIE Nadal czekam na mojego wybawcę... Kto mi pomoże z kartą APART? Proszę o kontakt na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 (edytowane) @yogi- wpadłeś do naszego świata ,"wędkarskiego" świata właściwie tylko po to by uszczypnąć 10% w Aparcie-odnoszę wrażenie .Ani "dzień dobry " w odpowiednim wątku,ani "sprzedam" w innym- wytyczasz nowe standardy jednym słowem Edytowane 16 Października 2012 przez tofik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Tak, moim światem nie jest wędkowanie, niczego nie mam do sprzedania co by Was wędkarzy interesowało, nie zagłebiałem się w działy forum i nie dotarłem do działu dla początkujących gdzie mam się przywitać i tak, chcę jedynie pomocy dotyczącej rabatu w APART. Jeżeli nie mam prawa prosić o pomoc, bo nie mam hobby podobnego do Waszego, to proszę o usunięcie tematu (przeniesienie do kosza) lub zbanowanie mojego konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi