Friko Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Wpadłem wczoraj do warszawskiego Bassa,oczywiscie zwyczajowo przystanek przed sciana z woblerami.Patrze, patrze - co tak sie swieci jak psu jajca w pudelkach Dorado? Biore do reki i oczom nie wierze, przyzwoicie WYGLĄDAJĄCE kotwice, cuś a'la owner albo jakis lepszy gamak... Jako że człowiek stary i nauczony że nie wszystko złoto co się świeci mam pytanie czy ktoś orierntuje się może w pochodzeniu tych kotwiczek? Dodam że ceny woblerów Dorado z powodu zastosowania nowych kotwic nie zmieniły sie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 @Friko, nie wiem co to są za kotwice ale Dorado uzbraja w nie swoje przynęty już od ponad roku. Dokładnie od momentu kiedy nieco zmienili wygląd pudełek i niektórych kolorów woblerów.Chyba zaczęli bardziej dbać o swoją markę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 27 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 No nie wiem czy od roku - byc moze,chociaz jak na wiosne kupowalem wobki przez net od Małysza to mi przyslali z druciakami, zreszta w bassie tez wisza wobki z druciakami (pewnie z poprzedniej dostawy).Trzeba bedzie te kotwice sprawdzic w praktyce oczywiscie ale wyglada to bardzo zachecajaco, zwlaszcza biorac pod uwage mieszczaca sie w granicach przyzwoitosci cene woblerow. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Chyba zaczęli bardziej dbać o swoją markę Do czasu zmiany kotwice w Dorado nalezaly do najgorszych na rynku, z tak cienkiego druta byly wykonane... Coz, to sygnal dla Salmo, ze konkurencja ich goni (czy odwrotnie? ). A wiele modeli Dorado to bardzo dobre wyroby, szczegolnie na rzeki...Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 27 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 No, potestujemy mam nadzieje baryleczki - Alaska 5 i Lake 5, wygladaja niczego sobie i sporo waza co nie jest bez znaczenia ale.... pamietac trzeba ze ostatecznie weryfikuja ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 oni weszli w jakąś spółkę i teraz nazywają się dorado triadahttp://www.doradotriada.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Jeśli ich cena się nie zmieniła to śmiem twierdzić, że nie są to żadne dobre kotwice, a ewentualnie takowe naśladujące. No chyba, że sobie zyski umyślnie obcieli, ale jakoś w to nie wierzę. Są na rynku takie kotwice co zwą się Sato. Wyglądają prawie jak Owner tylko kosztują w hurcie ok.20-30gr i boje się, że to właśnie może być to Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 ...A wiele modeli Dorado to bardzo dobre wyroby, szczegolnie na rzeki... - tak to prawda, szczególnie modele Alaska, Lake, Invader, Stick. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 POtwierdzam!!! Alaska 5 w wersji tonącej to jeden z moich ulubionych wobkow za szczupaki. Mniejsze modele sprawdzily sie znajomym na bialych drapieznikach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 15 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Otrzymałem informację ze strony Dorado - te kotwice które widziałem w bassie to jakas przypadkowa partia towaru byla, dla ktorej nie udalo sie znalezc standardowych kotwic ktorymi sa VMC lub MUSTAD (tak mnie poinformowano). Te nowe kotwice czyje były - nie wiem - chyba jakis no name. Tak ze nie ma rewolucji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Od nowego roku Dragon ma byc oficjalnym przedstawicielem Mustada na Polske. W ofercie beda tez bardzo dobre kotwice. pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi