proton77 Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Witam wszystkich kolegów na JERKBAITmam na imię Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mariano Italiano Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Na samej górze masz wątek Powitanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 samwieszkto Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Witaj.Jak lowisz ? Spinning , casting , mucha ? Lekko , ciężko , z łodzi , z brzegu ?Wszystko jak leci , czy jakieś konkretne ryby ?Robisz wędki lub woblery ? Może kręcisz muchy ?Jakie masz inne pasje ? Żartowałem nie musisz odpowiadać baw się dobrze kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 samwieszkto Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Fajnie ! @Proton się rejestruje ; pisze - Witam , jestem Tomek . i od razu , na dzieńdobry dostaje bęcki .Nie martw się Proton , to jest fajne - tutaj każdy każdego kocha i nienawidzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 skiner Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 witaj, liczę na to, że Będziesz się chętnie dzielił swoim doświadczeniem i wiedza swoja droga zapoznaj się z regulaminem ułatwia to życie na forumze swojej strony zawsze możesz liczyć na moja pomoc i wymianę pogladów Jezioro Żarnowieckie i trolling na Zatoce (troć) nie jest mi obce @skiner Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 proton77 Opublikowano 28 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Spinning, z łódki i z brzegu, lekko i ciężko zależy od pory roku i warunków panujących nad wodą. Czasami woblera wystrugam choć teraz bardziej koguty tworze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krokkop Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 SIEMA proton !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
proton77
Witam wszystkich kolegów na JERKBAIT
mam na imię Tomek
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi