Skocz do zawartości

Okazje z których warto skorzstać !!!

TomCast

Rekomendowane odpowiedzi

Tak sobie pomyślałem, że warto założyć taki watek i wklejając tu informacje o okazjach. Nie zawsze bowiem możemy (dysponujemy kasa na sprzęt) sami skorzystać, a ktoś inny kupi i będzie zadowolony

Wstawię jako pierwszy taka okazje. Nastała moda na switche, więc jest do kupienia w bardzo dobrej cenie Sage Z-axis Switch 11' #7

Tu jest link na flyFishing: http://www.flyfishing.pl/komis/msg.php?id=40181&offset=0

Nie wiem po ile w Polsce takie chodza, ale w UK 50 funciakow wydaje sie byc rozsadna cena:

http://www.fishingmegastore.com/scierra-aquatex-pro-trousers~692.html

Kupielm je w zeszylm tygodniu i wygladaja solidnie, ale jeszcze nie testowalem.

• 6 miesięcy temu...

Jeżeli już to lepiej wstawiajmy linki sprawdzonych sklepów i rzeczy nowych. Z używanymi różnie bywa. Jednemu przypasi, inny poczuje się nabity w butelkę. Osobiście nie polecał bym kupna używanego przedmiotu którego nie macałem osobiście  ;) 

Tak sobie pomyślałem, że warto założyć taki watek i wklejając tu informacje o okazjach. Nie zawsze bowiem możemy (dysponujemy kasa na sprzęt) sami skorzystać, a ktoś inny kupi i będzie zadowolony

Wstawię jako pierwszy taka okazje. Nastała moda na switche, więc jest do kupienia w bardzo dobrej cenie Sage Z-axis Switch 11' #7

Tu jest link na flyFishing: http://www.flyfishing.pl/komis/msg.php?id=40181&offset=0

Jeżeli już to lepiej wstawiajmy linki sprawdzonych sklepów i rzeczy nowych. Z używanymi różnie bywa. Jednemu przypasi, inny poczuje się nabity w butelkę. Osobiście nie polecał bym kupna używanego przedmiotu którego nie macałem osobiście  ;)

Akurat z tej okazji sam skorzystałem ;)

Na ff kupiłem ostatni w super stanie śpiochy simmsa rivertiki  za 300zł 

.Są okazje tylko trzeba mieć troszkę szczęścia ;)

Miałeś Pan napisać jak dotrą do Pana ze gra muzyka ,

po wpisie rozumiem iż jest Pan bardzo zadowolony z zakupu :D

co do wysyłki np za pobraniem i sprawdzeniem zawartości to niestety działa w dwie strony,

ja tylko raz wysłałem w ten sposób, kupujący nie odebrał i 30 pln w plecy,

od tej pory tylko wpłata na konto całości lub minimum równowartości przesyłki pobraniowej jeśli ktoś się upiera

Pozdrawiam

Michał

Miałeś Pan napisać jak dotrą do Pana ze gra muzyka ,

po wpisie rozumiem iż jest Pan bardzo zadowolony z zakupu :D

co do wysyłki np za pobraniem i sprawdzeniem zawartości to niestety działa w dwie strony,

ja tylko raz wysłałem w ten sposób, kupujący nie odebrał i 30 pln w plecy,

od tej pory tylko wpłata na konto całości lub minimum równowartości przesyłki pobraniowej jeśli ktoś się upiera

Pozdrawiam

Michał

Tak po prawdzie to zapomniałem że miałem napisać ale jak już wiesz jest bardzo ok ;)