TomCast Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Tak sobie pomyślałem, że warto założyć taki watek i wklejając tu informacje o okazjach. Nie zawsze bowiem możemy (dysponujemy kasa na sprzęt) sami skorzystać, a ktoś inny kupi i będzie zadowolony Wstawię jako pierwszy taka okazje. Nastała moda na switche, więc jest do kupienia w bardzo dobrej cenie Sage Z-axis Switch 11' #7 Tu jest link na flyFishing: http://www.flyfishing.pl/komis/msg.php?id=40181&offset=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 To chyba nasz Kolega Damian sprzedaje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maq73 Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Dobra linka na szczupaka w dobrej cenie Airflo Forty Plus Expert Cold Saltwaterhttp://www.tacklebargains.co.uk/acatalog/Airflo-Forty-Plus-Expert-Cold-Saltwater---Blowout-----5035.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Nie wiem po ile w Polsce takie chodza, ale w UK 50 funciakow wydaje sie byc rozsadna cena:http://www.fishingmegastore.com/scierra-aquatex-pro-trousers~692.htmlKupielm je w zeszylm tygodniu i wygladaja solidnie, ale jeszcze nie testowalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batza Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 http://www.cliff-harvey-angling.co.uk/prod_show.asp?id=962 Vision Nite 5/6 lub 7/8 razem z dodatkową szpulą za 100 funtów. http://www.fishingproducts.ch/ki/Fliegenruten-284.html Chyba ostatni sklep online z dostępnym Loop AEG 590. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Jeżeli już to lepiej wstawiajmy linki sprawdzonych sklepów i rzeczy nowych. Z używanymi różnie bywa. Jednemu przypasi, inny poczuje się nabity w butelkę. Osobiście nie polecał bym kupna używanego przedmiotu którego nie macałem osobiście Tak sobie pomyślałem, że warto założyć taki watek i wklejając tu informacje o okazjach. Nie zawsze bowiem możemy (dysponujemy kasa na sprzęt) sami skorzystać, a ktoś inny kupi i będzie zadowolonyWstawię jako pierwszy taka okazje. Nastała moda na switche, więc jest do kupienia w bardzo dobrej cenie Sage Z-axis Switch 11' #7Tu jest link na flyFishing: http://www.flyfishing.pl/komis/msg.php?id=40181&offset=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Jeżeli już to lepiej wstawiajmy linki sprawdzonych sklepów i rzeczy nowych. Z używanymi różnie bywa. Jednemu przypasi, inny poczuje się nabity w butelkę. Osobiście nie polecał bym kupna używanego przedmiotu którego nie macałem osobiście Akurat z tej okazji sam skorzystałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 (edytowane) . Edytowane 12 Lutego 2014 przez darko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Masz rację. Np. na giełdzie FF często można kupić świetny sprzęt z najwyższej póły w bardzo dobrym stanie za dobre pieniądze. Ale jest jeden warunek-trzeba wiedzieć od kogo się kupuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 (edytowane) . Edytowane 12 Lutego 2014 przez darko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 albo pobranie z możliwością sprawdzenia zawartości PP lub kurier,uczciwy zrozumie ,a jeśli zacznie się wykręcać...luzikProste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Na ff kupiłem ostatni w super stanie śpiochy simmsa rivertiki za 300zł kołowrotek vision GT z dwoma zapasowymi szpulami za 550 wyglad jak nowe a w sklepie musiał bym dać 1300zł .Są okazje tylko trzeba mieć troszkę szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkpiwo Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Na ff kupiłem ostatni w super stanie śpiochy simmsa rivertiki za 300zł .Są okazje tylko trzeba mieć troszkę szczęścia Miałeś Pan napisać jak dotrą do Pana ze gra muzyka ,po wpisie rozumiem iż jest Pan bardzo zadowolony z zakupu co do wysyłki np za pobraniem i sprawdzeniem zawartości to niestety działa w dwie strony,ja tylko raz wysłałem w ten sposób, kupujący nie odebrał i 30 pln w plecy,od tej pory tylko wpłata na konto całości lub minimum równowartości przesyłki pobraniowej jeśli ktoś się upieraPozdrawiamMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Miałeś Pan napisać jak dotrą do Pana ze gra muzyka ,po wpisie rozumiem iż jest Pan bardzo zadowolony z zakupu co do wysyłki np za pobraniem i sprawdzeniem zawartości to niestety działa w dwie strony,ja tylko raz wysłałem w ten sposób, kupujący nie odebrał i 30 pln w plecy,od tej pory tylko wpłata na konto całości lub minimum równowartości przesyłki pobraniowej jeśli ktoś się upieraPozdrawiamMichałTak po prawdzie to zapomniałem że miałem napisać ale jak już wiesz jest bardzo ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi