kocmyrz Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 nie mogę wysyłac wiadomości, bo niby mam skrzynkę pełna w 101%/. wywaliłem wszystko z odbiorczej i nadawczej i nic, dalej zablokowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zanderix Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 sprawdź jeszcze KOSZ PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jersey Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 opróżnij kosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kocmyrz Opublikowano 27 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 debil ze mnei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kocmyrz Opublikowano 27 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 skompromitowany prosi o usuniecie wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 (edytowane) przeniosłem we właściwsze miejsce Edytowane 4 Października 2012 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Podłącze się pod temat .Czy zdarza się wam dublowanie tej samej odpowiedzi ? bo ja w swojej poczcie już parę razy tak miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek_N Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Tak, ale tylko gdy pisze z telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kocmyrz
nie mogę wysyłac wiadomości, bo niby mam skrzynkę pełna w 101%/.
wywaliłem wszystko z odbiorczej i nadawczej i nic, dalej zablokowane
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi