WędkarzKRK Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Witam koledzy Cheers kupic kolowrotki do stacjonarki na sumac rozmiar 10500. Penn ma dwa fajne modele Spinnfisher I Battle. Wiem ze ten drugs to wieksza kultura pracy ale jak z trwałością,co wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 A slammer zwykły 760. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WędkarzKRK Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Za mały chyba na stacjonarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Mi weszło 200m pletki 0.45 madcata myślę że jeszcze 20m więcej też by upchanal .0.40 wejdzie jeszcze więcej .Zależy na jakich dystansach chcesz lowic i jaka grubością pletki .Spinfisher ponad kilo kołowrotka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Mam dwa spinfishery do łowienia sumow tylko mniejsze modele i złego słowa nie powiem naprawdę fajne mocarne kołowrotki .Jeśli potrzebujesz kołowrotki do stacjonarki to nikt tym nie będzie kręcił na sucho tylko wywożenie i ciągniecie wielkich ryb , a nie jakieś tam pstragowe dyrdymały (zlinczują mnie za to:) ) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 (edytowane) . Edytowane 25 Sierpnia 2022 przez Andrzej Stanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herman Opublikowano 1 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 Cześć. Battle nie miałem w ręku. Mam jakieś doświadczenia ze Slammerami i Spinnfisherami. Z tego co czytałem to Battle jest delikatniejszym kołowrotkiem niż wspomniane. Ja bym szedł w Spinnfishera. Mam takie dwa (2500 i 6500), kultura pracy wystarczająco dobra do spinningu, a co mówić do stacjonarki. Albo najnowszy Slammer 9500 lub 10500 - piękne kręcioły. Do stacjonarki osobiście zaeksperymentowałem i nabyłem Fin-Nor Offshore 9500. Zacny kołowrotek, robi wrażenie, full metal, no kawał fajnego sprzętu. Waży około 1000 gr. ale jak wędka w stojaku to kogo to obchodzi Suma jeszcze na to nie złowiłem, na razie zbieram informacje+testy w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi