Skocz do zawartości

Koleżeńska postawa

scOOtt

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć.

Patrząc po negatywnych wpisach dotyczących sytuacji, które czasem mają miejsce na giełdzie jb.pl pomyślałem sobie, że warto podkreślić też jak najbardziej koleżeńskie postawy.

Ponieważ jestem w takiej sytuacji to chciałbym serdecznie podziękować koledze Damianowi @kogut1982 za jak najbardziej koleżeńskie podejście do tematu.

Mianowicie zakupiłem od Damiana wędkę Abu Garcia Carabus Extreme, w której ukruszył się wkład w szczytowej przelotce torzite. Kolega Damian przy zakupie poinformował mnie o stanie wędki (wówczas idealnym) lecz nie miał paragonu. Powiedział wówczas, że gdy się coś wydarzy to mam się z nim skontaktować- pomoże.

I powiem Wam, że nie było to czcze gadanie.

Kolega mimo, że na urlopie, sprawnie ogarnął temat za co mu bardzo serdecznie dziękuję i oby więcej takich postaw w tym miejscu.

Damian - dzięki!

• Like 24

Ja z kolei chciałbym podziękować @Bury knives za uczciwe i koleżeńskie zachowanie. Nabyłem od niego kołowrotek, który on z kolei kupił wcześniej na naszej giełdzie jako sprawny i niegrzebany, niestety okazało się, że nie tylko był rozkręcany ale do tego zostało to zrobione tak źle, że został mechanicznie uszkodzony a jego praca daleko odbiega od standardu Shimano z tej półki cenowej. Kolega przyjął moje uwagi, zweryfikował i niezwłocznie zwrócił środki. 

Dziękuję i polecam. 

• Like 8

• 3 tygodnie później...