witeg Opublikowano 8 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Zwracam honor , nie pamiętałem dokładnie składów z innych mistrzostw ( ilu na jakich pozycjach). Nasz spór może nie potrzebny, nie jesteśmy trenerem kadry. Grbić tak ustawił skład , tak się przygotowywali i tak grają. Mi bardziej nie pasowało kwestionowanie że powinien być Butrym a nie Poręba ( chyba kolega witeq ), trener decyduje a nie kibice. Co do dwóch libero , może być dwóch od 2013 roku nawet w 12 osobowym składzie. W nicku "g" na końcu jest. Nie kwestionuję, tylko nie rozumiem. Tak jak pisałem, Poręba nie pokazał, że w trudnej sytuacji, słabszej dyspozycji pozostałych środkowych, może dać coś ekstra drużynie, Butrym w meczach Ligi wg mnie owszem. Wprawdzie ranga zawodów inna, ale wchodząc w trudniejszych momentach dobrze zagrywał, w ataku też było przyzwoicie, w odróżnieniu do Kaczmarka, który chyba psychicznie nie dawał rady. Butrym jest słabszym zawodnikiem od Kurka w dobrej dyspozycji, ale jak Kurek ma zły dzień Butrym może okazać się lepszym wyborem. Trochę jak w parze Śliwka-Fornal, z uwzględnieniem proporcji, bo w jednej parze różnica jest wyraźna, w drugiej... mocno dyskusyjna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 8 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 W nicku "g" na końcu jest. Nie kwestionuję, tylko nie rozumiem. Tak jak pisałem, Poręba nie pokazał, że w trudnej sytuacji, słabszej dyspozycji pozostałych środkowych, może dać coś ekstra drużynie, Butrym w meczach Ligi wg mnie owszem. Wprawdzie ranga zawodów inna, ale wchodząc w trudniejszych momentach dobrze zagrywał, w ataku też było przyzwoicie, w odróżnieniu do Kaczmarka, który chyba psychicznie nie dawał rady. Butrym jest słabszym zawodnikiem od Kurka w dobrej dyspozycji, ale jak Kurek ma zły dzień Butrym może okazać się lepszym wyborem. Trochę jak w parze Śliwka-Fornal, z uwzględnieniem proporcji, bo w jednej parze różnica jest wyraźna, w drugiej... mocno dyskusyjna.ButryN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 8 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 (edytowane) Mea culpa, z tym sienkiewiczowskim mi się ciągle myli, który z n, który m. Edytowane 8 Września 2022 przez witeg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 8 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Jóźwa beznogi miał by problemy z załapaniem się do kadry.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 8 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 (edytowane) No to gramy ćwierćfinał, Brazylia czeka szczebelek wyżej[emoji1320]Powodzenia[emoji1200] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 8 Września 2022 przez Thomas-xXx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 8 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Jest dobrze! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 8 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Ależ emocje! Jest 2:0! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 8 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Jest dobrze!Jest jeszcze lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 8 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Jak by się nie skończyło wstydu na razie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 8 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Jak by się nie skończyło wstydu na razie nie maNie ma I mam nadzieję że nie bedzie Brazylia już na nas czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 8 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 (edytowane) Ciekawe czy Amerykanie się załamią? Oby nasi nie odpuścili bo będzie to zgubne. Edytowane 8 Września 2022 przez cyprys19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 8 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Pamiętacie 4 lata temu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 8 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 (edytowane) Ciekawe czy Amerykanie się załamią? Oby nasi nie odpuścili bo będzie to zgubne.Jak widać Nie załamali się Stawiają opór No to mamy 2:1 Oby się stare siatkarskie przysłowie nie sprawdzilo ... Edytowane 8 Września 2022 przez Kaczor Donald Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 8 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Oby powiedzenie, że jak się nie wygrywa 3:0 to się przegrywa nie miało racji bytu w tym meczu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 8 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Jak widać Nie załamali się Stawiają opór No to mamy 2:1 Niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 ???!!! szok. Co się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marconi Opublikowano 8 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Oby w głowach nie stacili wiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 8 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Jakkolwiek się to nie skończy-to nie jest nasz dobry mecz. Nie wiem co się dzieje ale podajemy Amerykanom obie ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 8 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Fornal słabo na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 8 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 (edytowane) No to mamy remis Chłopaki chyba chcą mieć wolny weekend Edytowane 8 Września 2022 przez Kaczor Donald Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 8 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Ja po...dole.Nie jest problemem to że musimy grać TB.Problemem jest fakt że nasza gra zupełnie zdechła i na twarzach chłopaków zaczyna się pojawiać niepewność. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 8 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 (edytowane) Horror...Punkt za punkt... Edytowane 8 Września 2022 przez chlodnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 (edytowane) Ja już nie żyję!Dobranoc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edytowane 8 Września 2022 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 8 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Uff... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi