Kuba Standera Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Przeprowadzka stwierdziłem, ile można mieszkać na zasranym bagnie.Podczas wycieczki i obczajki nowego lokum pogadałem chwilę z lokalersami, opowiadającymi o jakimś szalonym brytyjczyku, co kręci filmy i łowi bassy. Nie mineło długo a wytrolowałem w sieci jego stronę:http://www.henry-gilbey.com/blog.htmlPolecam, miłej lektury i oglądania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Kuba...Tego gościa oglądamy już dobrych parę lat...Zresztą mam wszystkie jego filmy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 2 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Kuba...Tego gościa oglądamy już dobrych parę lat...Zresztą mam wszystkie jego filmy ;-)To przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 (edytowane) To przepraszam Za co? Henry to super gość, warto śledzić jego bloga i pooglądać filmy.Zresztą, szkoda, że nie kręci nowych filmów, bo w temacie bassów ostatnimi czasy dużo się pozmieniało. Edytowane 2 Października 2012 przez tpe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 A tego to nie znam , thnx @Kuba S zdecydowanie mi się przyda ta lektura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi