karolkrause Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Jako ze sezon niebawem mam pytanie gdzie mozna dostać wobki szanownego naszego kolegi J.Meyera. Głownie modele trociowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Karol najlatwiej je dostac na zawodach trociowych.Napisz do mnie na mail co Cie dokladnie interesuje cos zaradzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
datoos Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Najprościej będzie skontaktować się z samym J.Meyerem jak będziesz potrzebował telefon to napisz na PRV to Ci go podam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 2 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Masz PRIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 (edytowane) Czesc Karol.Na forsie @sandacz21-to własnie p.Janek http://www.fors.com.pl/forum/profil/userid-1300 Edytowane 2 Października 2012 przez salmon1977 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Lecisz Karolu na trotkę do tegóz zajazdu?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 3 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 (edytowane) Rozpoczęcie tradycyjnie na Redze w Nowielicach.Z dworkiem lipa nie ma wolnych miejsc w okresie noworocznym.Zachacze o Ine w drodze powrotnej z Regi w okolicach 04-05.01.2013r Edytowane 3 Października 2012 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 jeszcze nie podjąłem decyzji ale pewnie mnie gdzieś zawieje w okolice. Woblerki Meyera dają radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 4 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Woblerki zakupione u zródła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi