Ruki Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Dziś Krzyworzeka była czysta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 23 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 O ile stan wody do łowienia,to kolor ma obecnie około30cm przejrzystosci.Woda zimna trzy kontakty jeden rybek wyjechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 23 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Spinningowo czy muchowo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 23 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Spiningowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-O-K-E-R Opublikowano 23 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Raba w okolicach Bochni średnia. Nawet kamienie widać. Niestety brudna. Jutro bym atakował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 23 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Kolor im nizej powinien byc bardziej klarowny w żależności co niosa dopływy,ale mysle ze około środy jak niepopada bardzo woda bedzie fajna do łowienia.Ale woda na powierzchni prawie martwa widziałem jedno boleniowe uderzenie i to tyle.A woda jeszcze temperaturą daleka od tej jaka byc powinna do dobrych połowów.Ale idzie ku lepszemuna4wypady 2razy na zero wiec remis.Łacznie 3ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayou Opublikowano 23 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Byłem dzisiaj koło Stanisławic. Woda szybka, brudna, widoczność tak na 0,3m Wszędzie pełno błota po ostatnim przyborze. Coś się zaczyna chlapać, ale jeszcze pare dni, jak nie poleje. Myślałem że będzie dzisiaj jakaś alternatywa dla Wisły. Niestety zabrakło szcześcia albo umiejętności. Nic to, przynajmniej samochód(żony) up........ dokumentnie, pz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 23 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Dojezdzajac z ranka nad rzeke wiedziałem ze szczescie odegra pierwszoplanowa role podczas łowienia,pomimo ze woda niebyła znacznie podwyzszona zwiekszyła uciag co niestety utrudnia zadanie prezentacji przynety.Ale niestety zaczeło padac a wode przykrecili co to bedzie zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruszyna Opublikowano 24 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Odwiedziłem Rabę w niedzielę rano w poniżej mostu w Chełmie. Woda faktycznie jeszcze ciut podniesiona, a kolor bardzo zachęcający. Wszystko byłoby idealnie, gdyby nie temperatura wody. Wczoraj o 12:00 było 13 stopni. Absolutny brak oznak żerowania ryb, brak drobnicy. Ani jednego oczka na powierzchni nie zaobserwowałem. Kolejny wyjazd na zero. Ale chociaż trochę słoneczka chwyciliśmy, bo do południa było bardzo przyjemnie i słonecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 24 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Noto woda faktycznie juz cieplutka,tylko tak naprawde to stradomka ładuje baterie rabie dorzucajac cieplejsza wode bo u góry to prawdziwa lodówa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Arak Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 Zapowiada mi się kilkudniowy pobyt w Krakowie i nie wiem czy wybrać Rabę czy może pokusić się o ciut dłuższą trasę i podjechać nad dunajec np. do krościenka lub niżej. Gryzie już coś konkretniej na rabie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Osobiscie wybrał bym dunajec wieksza szansa połowic rybek wiecej bynajmniej sportowych a raba jeszcze zimna i o kazda rybke trudniej bo ciezko połowic dobrze o tej porze noi na dunajcu dla samych widoków lepiej.Rabe trzeba znac ale tez blizej a prubowac i tak warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezi Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 A jak z kolorem raby, coś się klaruje? Brudzi jakiś dopływ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert91 Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Do Stradomki czysta, byłem wczoraj. Niżej też nie powinno być problemu, chyba że popada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Woda do łowienia ok kopnieta stan tez ok kolor do łowienia bardzo dobry,ale kropy letniej kondycji jeszcze niemaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Arak Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Oki dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruszyna Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Witajcie. Jak kolor wody w Rabie po wczorajszych i nocnych ulewach? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdekDeBeściak Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Wczoraj wieczorem około 20 był ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 26 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 Cześć. Jakby ktoś był nad wodą dzisiaj wieczorem albo jutro z rana, proszę o info na temat stanu wody.Pozdrawiam K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 12 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 Jak tam panowie wasze wyniki przy nizówce i czystej wodzie ,chodzi mi o spining bo muszka teraz raczej wyniki ma bo rybki chetnie wychodzą do suchej.A spining ciężka gra i dłubanie dla wytrwałych.Napisze ktoś coś ciekawego bo o klenie to już bardzo trudno.A u was Jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezi Opublikowano 16 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Jaka woda po ostatnich opadach? Pobrudziło się coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszxt Opublikowano 16 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Byłem rano w cikowicach i bloto plynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdekDeBeściak Opublikowano 16 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 A to ciekawe bo właśnie przejeżdżałem przez Chełm i woda spoko, kolor zielony i stan normalny. Jak najbardziej do łowienia. W Krakowie kawa z mlekiem płynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 16 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Kolor ponizej stradomki może być kiepski jak i ponizej krzyworzeki jeśli u góry mocno popadało zbiornik puszczą klarowna wodę by się wydawało bo poszła tylko kilka centymetrów do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz83 Opublikowano 16 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Kolego Edku, nie wprowadzaj ludzi w błąd albo zmień okuliste...Tak się składa że też przejeżdzałem o godz 10 i nawet się zatrzymałem by zobaczyć z bliska , woda strzelona i lekko podniesiona a Ty piszesz bzdury o zielonej wodzie ????Wieczorem w Proszówkach również ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi