Skocz do zawartości

Raba

JohnnyJohn

Rekomendowane odpowiedzi

Kolor im nizej powinien byc bardziej klarowny w żależności co niosa dopływy,ale mysle ze około środy jak niepopada bardzo woda bedzie fajna do łowienia.Ale woda na powierzchni prawie martwa widziałem jedno boleniowe uderzenie i to tyle.A woda jeszcze temperaturą daleka od tej jaka byc powinna do dobrych połowów.Ale idzie ku lepszemuna4wypady 2razy na zero wiec remis.Łacznie 3ryby.

Byłem dzisiaj koło Stanisławic. Woda szybka, brudna, widoczność tak na 0,3m Wszędzie pełno błota po ostatnim przyborze.  Coś się zaczyna chlapać, ale jeszcze pare dni, jak nie poleje. Myślałem że będzie dzisiaj jakaś alternatywa dla Wisły. Niestety zabrakło szcześcia albo umiejętności.  Nic to, przynajmniej samochód(żony) up........ dokumentnie, pz 

Odwiedziłem Rabę w niedzielę rano w poniżej mostu w Chełmie. Woda faktycznie jeszcze ciut podniesiona, a kolor bardzo zachęcający. Wszystko byłoby idealnie, gdyby nie temperatura wody. Wczoraj o 12:00 było 13 stopni. Absolutny brak oznak żerowania ryb, brak drobnicy. Ani jednego oczka na powierzchni nie zaobserwowałem. Kolejny wyjazd na zero. Ale chociaż trochę słoneczka chwyciliśmy, bo do południa było bardzo przyjemnie i słonecznie.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Kolego Edku, nie wprowadzaj ludzi w błąd albo zmień okuliste...Tak się składa że też przejeżdzałem o godz 10 i nawet się zatrzymałem by zobaczyć z bliska , woda strzelona i lekko podniesiona a Ty piszesz bzdury o zielonej wodzie ????

Wieczorem w Proszówkach również ...

• Like 1