Skocz do zawartości

Raba

JohnnyJohn

Rekomendowane odpowiedzi

Kolego Edku, nie wprowadzaj ludzi w błąd albo zmień okuliste...Tak się składa że też przejeżdzałem o godz 10 i nawet się zatrzymałem by zobaczyć z bliska , woda strzelona i lekko podniesiona a Ty piszesz bzdury o zielonej wodzie

Wieczorem w Proszówkach również ...

Kolego Mateuszu. Okularów nie noszę, bo nie muszę. Przejeżdżałem w most w Chełmie około 9 rano, a potem o 11 i wiem co widziałem. Aż byłem zaskoczony, że po ostatnich burzach woda była taka niska i czysta. Poniżej mostu odsłonięta plaża, w powyżej mostu na wypłyceniu wystawały z wody kamienie. Brudna woda jest na Wiśle w Krakowie, którą też widziałem z mostów krakowskich. I proszę nie obrażaj mnie .... chłopcze.  :angry:

Co to znaczy lekko podniesiona? 5, 10, 15 cm? I co to jest strzelona? Ktoś napisał , że w Proszówkach płynie błoto, co sugeruje , że nie dało się łowić. Moim zdaniem to gruba przesada. A najlepiej sami sobie sprawdźcie i dajcie mi spokój. 

• Like 1

Pisząc zmień okuliste nie miałem zamiaru Cię obrażać, natomiast Ty oburzając sie i pisząc do mnie "chłopcze" taki zamiar chyba miałeś... więc wyluzuj

A wracając do Raby to powtórzę piszesz bzdury, wczoraj zjechalem z mostu w Chełmie by wode widziec z bliska , nie opowiadaj więc głupot o zielonej wodzie...

Przypomina się taka sama sytuacja,2 lata temu kilka osób pisało że na Rabie kawa z mlekiem a Ty twierdziłeś że super do łowienia, to może jednak coś jest na rzeczy z tymi okularami ????

• Like 2