EdekDeBeściak Opublikowano 16 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Kolego Edku, nie wprowadzaj ludzi w błąd albo zmień okuliste...Tak się składa że też przejeżdzałem o godz 10 i nawet się zatrzymałem by zobaczyć z bliska , woda strzelona i lekko podniesiona a Ty piszesz bzdury o zielonej wodzie Wieczorem w Proszówkach również ... Kolego Mateuszu. Okularów nie noszę, bo nie muszę. Przejeżdżałem w most w Chełmie około 9 rano, a potem o 11 i wiem co widziałem. Aż byłem zaskoczony, że po ostatnich burzach woda była taka niska i czysta. Poniżej mostu odsłonięta plaża, w powyżej mostu na wypłyceniu wystawały z wody kamienie. Brudna woda jest na Wiśle w Krakowie, którą też widziałem z mostów krakowskich. I proszę nie obrażaj mnie .... chłopcze. Co to znaczy lekko podniesiona? 5, 10, 15 cm? I co to jest strzelona? Ktoś napisał , że w Proszówkach płynie błoto, co sugeruje , że nie dało się łowić. Moim zdaniem to gruba przesada. A najlepiej sami sobie sprawdźcie i dajcie mi spokój. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz83 Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 Pisząc zmień okuliste nie miałem zamiaru Cię obrażać, natomiast Ty oburzając sie i pisząc do mnie "chłopcze" taki zamiar chyba miałeś... więc wyluzuj A wracając do Raby to powtórzę piszesz bzdury, wczoraj zjechalem z mostu w Chełmie by wode widziec z bliska , nie opowiadaj więc głupot o zielonej wodzie... Przypomina się taka sama sytuacja,2 lata temu kilka osób pisało że na Rabie kawa z mlekiem a Ty twierdziłeś że super do łowienia, to może jednak coś jest na rzeczy z tymi okularami ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdekDeBeściak Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 Chełm 11.00 czysta i niska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 Potwierdzam w Dobczycach i Gdowie Raba czysta do łowienia, jechałem dwie godziny temu przez most Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz83 Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 na krk odcinku faktycznie czysta [emoji106] Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdekDeBeściak Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 Chełm 16.50 jw 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz83 Opublikowano 18 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 Jak ktoś planuje dziś Rabe to lepiej odpuścić...idzie w górę, już jest kawa w Gdowie i płyną śmieci oraz drzewa ☹ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz83 Opublikowano 18 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 Godz.9:30 Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 18 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 Tak nawet Raba wylała w Głogoczowie na Zakopiankę tak pisali na gazecie krakowskiej hehehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruki Opublikowano 18 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 Zrzut wody z zapory, na razie "tylko" +-70 m3/s. No chyba że znowu doleje nad górną Rabą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdekDeBeściak Opublikowano 18 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 Cikowice 10,40 Rowerkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdekDeBeściak Opublikowano 18 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 30 lat temu gapiliśny się z kolegami na brzany z mostu do ostatnuej chwilli. W końcu nadjeżdżał pociąg i wiadomo ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 18 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 Ktoś faktycznie wie co pisze ze raba wylała w Głogoczowie,ciekawe skąd ich biora.Ja po porannym zwiadzie do 9.30i woda przybierała w oczach i kolor kawy z mlekiem niisac różności.Ale rybki coś się pokazywały,bez szału ale nie na zero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdekDeBeściak Opublikowano 18 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 Z wiszącego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdekDeBeściak Opublikowano 18 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 Tu byli „nasi” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 18 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 30 lat temu gapiliśny się z kolegami na brzany z mostu do ostatnuej chwilli. W końcu nadjeżdżał pociąg i wiadomo ...Pamiętam te czasy.Edku , a brzany teraz widać jeszcze jakieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdekDeBeściak Opublikowano 18 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 Pamiętam te czasy.Edku , a brzany teraz widać jeszcze jakieś? Na kolejowy jest zakaz wstępu, więc trudno powiedzieć. W tamtym roku obserwowałem brzany w rynnie pod mostem w Proszówkach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdekDeBeściak Opublikowano 18 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 Przybywa na dolnej Rabie https://hydro.imgw.pl/#station/hydro/149200170 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 21 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Przybywa na dolnej Rabie https://hydro.imgw.pl/#station/hydro/149200170Można prosić o aktualny stan? W sobotę plan na polowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruki Opublikowano 21 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Dobczyce dziś skręciły na 19.7 m3/s, dalej dużo, ale to już woda średnia, a nie wysoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszxt Opublikowano 21 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Godzina 14 dzisiaj lekko podniesiona ale brudna. Cikowice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdekDeBeściak Opublikowano 21 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Można prosić o aktualny stan? W sobotę plan na polowanie Trzeba czekać, ale prognozy są obiecujące. Dziś przejeżdżałem most w Chełmie 2x i brudna. Nie żeby powodziowa, ale brudna i tak 30-40 cm za wysoka.W łikend powinno być ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdekDeBeściak Opublikowano 23 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 Woda jak najbardziej do łowienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 23 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 Woda jak najbardziej do łowienia.Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdekDeBeściak Opublikowano 30 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 Jak ktoś ma watpliwosci czy jechac to woda bardzo dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi