prime Opublikowano 5 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Koledzy padł mi laptop zanim naprawie lub kupię to zmuszony jestem do korzystania Z telefonu ale albo ja tępy jestem albo forum jb całkiem inaczej funkcjonuje na tel ,też tak macie?np chce skorzystać z tematu o telefonach kom i nie mogę znaleźć tego rematu w opcji szukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 5 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Na telefonie masz wersję mobilną. Na dole jest przycisk zmieniający na pełną wersję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 5 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 lewy dolny róg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 5 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Na której stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 5 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 (edytowane) W wersji mobilnej na każdej chyba. U mnie jest na dole: Pełna wersja i obok druga ikonka: Polski Edytowane 5 Września 2022 przez migdau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 5 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Na której stronie U mnie domyślnie otwiera mobilną. Tak, 'legenda' znajduje się na dole strony głównej, a zmiana wersji na każdej, również na dole po lewej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonix1980 Opublikowano 6 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 Zainstaluj sobie aplikacje tapatalk jest to aplikacja do obsługiwania forum między innymi jerkbait. Dodam że nie wszystkie fora obsługuje ta aplikacja bo to już jest zależne od danego forum. Wysłane z mojego SM-N981B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi