JG39 Opublikowano 11 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Witam .Prośba o opinie wygląd ok cena też może miał ktoś okazję przetestować https://www.tbdesignlures.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JG39 Opublikowano 19 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 Witam. W zasadzie nie znalazłem info o tych przynętach. Zamówię kilka szt.na próbę bo ryby lubią nowości a cena nie jest zbyt wygórowana. Dam znać po.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JG39 Opublikowano 4 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Witam-tak na szybko bo mnie już kilka osób pytało .zamówiłem 13cm,10cm i 5cm.Paczka przyszła szybko w kolorach Blue&red ,Lemon&Blue ,Pike ,Trout ,i te maluszki 5cm Reinbow (ten jest nie spotykany)i Ultraviolet.Gumy wydają się z miękkiego silikonu.Ładnie po podniesieniu do pionu kładą ogon.Kolorystyka też ładna widać że jest to ręczna robota i dopracowane detale.Na żadnej gumie nie zauważyłem jakiś braków nie dolania czy koloru.Cena-do jakości OK Sprawdzę na wodzie napiszę więcej.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JG39 Opublikowano 11 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 (edytowane) Witam.Szybki wypad nad starorzecze z nowymi gumami. Co do samych gum to fajnie pracują na samym wkręcie .Nie mają tendencji do obracania się. Łowisko obfitowało w zaczepy i zależało mi na płytkim prowadzeniu. Okonie nie miały problemu jak nie z 13cm tak i małymi 5kami.Szczupak też chętnie atakował. Jak ktoś się obawia jakości czy też braku pracy gum to nie ma czego. Można śmiało polecić kumplowi z łódki Więcej testów z głębszej wody już niebawem.....sprawdzę na typowym opadzie.pozdro Edytowane 11 Października 2022 przez JG39 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JG39 Opublikowano 24 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 Witam. Byłem dwa dni nad naszą perełką Mazowsza ZZ chcieliśmy trochę popływać za sandaczem ale niestety nie było nam dane. Mieliśmy kilka miejsc wytypowane ale ryba (ławice leszcza)były tylko w jednym dołku. Łowiłem klasycznym opadem na 8m dołku pomiędzy tłustymi leszczami. Co do przynęt to sprawdziły się w opadzie doskonale z pewnością to zasługa samego miękkiego silikonu z którego są zrobione te gumy. Sandacza zero szczupaki 4szt.i dwa fajne okonie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 25 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Kupiłem parę tych gumek również.Zamówienie- w czwartek o 7 00. Dostawa- wtorek do inpost.Ponieważ szykował się wyjazd do Szwecji kupiłem 13ki i 16ki, po kilka sztuk. Na konkretne ryby będą myślę. Gumy faktycznie ładnie wykonane. Miękkie. Rzec można zbyt miękkie. Na 13kę Red Head'a złowiłem sandacza 60cm. Po kilkudziesięciu rzutach musiałem go wycofać z pola walki bo przestał się trzymać główki / szyjki Gamakatsu. Mimo że główka ta ma 2 solidne kryzy na szyjce. Po wysuszeniu w domku zastosowałem klejenie i guma dalej działała.Przeszedłem na Neon Perch 13. Jakiś pechowy był chyba bo ok 10 rzutach odpadł czerwony ogonek. Bez brania, bez zacinania....To takie wrażenia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi