jerzy Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Witam,Czy któryś z szanownych użytkownikow forum, ktory wybiera się na zlot @Thymallusa nad Bobrem posiada i zamierza wziąć ze sobą lekki kij castingowy (max 15 lbs) w długości 7,6 albo nawet 8?Dajcie znać.pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Ja i Ramay będziemy z wildriverami 8'6 12lbs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerzy Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Ja i Ramay będziemy z wildriverami 8'6 12lbs Perfecto !! bedę wdzięczny jesli pozwolicie oddac z tych kijów parę rzutów. pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Myślę że będziesz zadowolony, kumpel ma jeszcze takiego ale do 17lbs i też jest ok. Łowi sie lepiej niż premierem 6' 10lbs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerzy Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Myślę że będziesz zadowolony, kumpel ma jeszcze takiego ale do 17lbs i też jest ok. Łowi sie lepiej niż premierem 6' 10lbs. W to uwierzę, bo mnie zawsze się kiepsko lowi kijami sześcio stopowymi. Jednak 17 lb moze juzbyc za mocny. Powiedz jaką akcje ma tem Wild River? idealnie by bylo, gdyby to byl X-fast.pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tornado Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Jerzy nie przejmaj się ja dorszówe biore bo pozostałe albo za dłógię. inne krótkie za twarde a jeszcze inne na normalny kręciołek. A Thymallus zakazał normalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 jest szybki ale bez przesady z resztą zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 jest szybki ale bez przesady z resztą zobaczysz jak znam te kije to jest na tyle szybki na ile wild river szybki być może - w standardowym zbrojeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 No ale przyznasz że robia całkiem ok te wędki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Standee - tak sie sklada ze wild rivery darze wielka sympatia. do tego stopnia ze... teraz kupuje te blanki do samodzielnego zbrojenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szpiegu Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 jest szybki ale bez przesady z resztą zobaczysz jak znam te kije to jest na tyle szybki na ile wild river szybki być może - w standardowym zbrojeniu rafale jakas aluzja do mojego kija ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 jest szybki ale bez przesady z resztą zobaczysz jak znam te kije to jest na tyle szybki na ile wild river szybki być może - w standardowym zbrojeniu rafale jakas aluzja do mojego kija ? Już Ty sam dobrze wiesz <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
jerzy
Witam,
Czy któryś z szanownych użytkownikow forum, ktory wybiera się na zlot @Thymallusa nad Bobrem posiada i zamierza wziąć ze sobą lekki kij castingowy (max 15 lbs) w długości 7,6 albo nawet 8?
Dajcie znać.
pozd JW
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi