Tommek Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Witam,czy ktoś z Was wie co to za przynęta(ostatnie 2 zdjęcia w artykule) kiedyś widziałem te przynęty w BASSie,mi to wygląda na jakiegoś cormorana ale w ich ofercie nic takiego nie znalazłem. http://www.metersnoeken.nl/index.php?option=com_content& task=view&id=1990&Itemid=1 Dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Clone shad, w PL raczej nie dostępna, trzebaby szukac na ebaju. http://www.reactionstrike.com/shadclone.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Bardzo podobne przynęty Cormoran (Cora-Z) robił. Nie wiem czy mają je jeszcze w ofercie.Mam dwie. Ładnie pracują ... jeszcze nic na nie nie złowiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Te cormorany widziałem,te?ź wyglądają ciekawie,zastanawiam się na jaką głębokość te clone shady schodzą w trollu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leslaw Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Dziekuje, Leslaw. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Widzialem to dziwadlo w sklepie muskyshop http://www.muskyshop.com/modules/cart/products.php/nav_id/7/ page/1/id/214/name/BucksBaitsSpoonplugs 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Jak larsen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Jak larsen. niczym jego protoplasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leslaw Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 A jak wyglada ten Larsen .Pozdr., Leslaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 A jak wyglada ten Larsen .Pozdr., Leslaw. Wygląda tak http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=355755 & Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leslaw Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 A jak pracuja te Larseny ?.Pierwszy raz spotykam tego typu przynety.Czy sa lowne ?.Czy sa dobre do spiningu czy raczej do trola ?. Natomiast te ktore ja pokazalem to nazywaja sie: HUGE BUCK PERRY SPOON.I taki jeden przewodnik wedkarski uzywa tylko tej jednej przynety i lapie na nia wszystkie drapiezniki.Pozdr., Leslaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz998 Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 (edytowane) Nie chcąc zakładać nowego tematu, pozwolę się podłączyć pod już istniejący.Czy wie ktoś może co to za obrotówka widoczna poniżej? Edytowane 21 Marca 2015 przez mateusz998 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 (edytowane) To sa przynety na muskie. Przynajmniej te wieksze... Edytowane 21 Marca 2015 przez Kwinto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 (edytowane) Wie ktoś może co to za guma ??Znalazłem ją w swoim arsenale, nie wiem skąd ani nie pamiętam od kiedy ją mam. Guma dość mocno pracuje. Wydaje mi się że może się okazać dobra pod sumiatego Długość około 10cmZ góry dziękuję za odpowiedź !!!! Edytowane 27 Października 2015 przez Tomus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamilton Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Wie ktoś może co to za guma ??Znalazłem ją w swoim arsenale, nie wiem skąd ani nie pamiętam od kiedy ją mam. Guma dość mocno pracuje. Wydaje mi się że może się okazać dobra pod sumiatego Długość około 10cmZ góry dziękuję za odpowiedź !!!! Kształtem wygląda mi to na gumę relaxa. Zastanawia mnie jednak to oko, takiego relax raczej nie stosuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawekus Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 (edytowane) Wyłowiłem w Szwecji.Będę wdzięczny za pomoc w rozszyfrowaniu co to za guma. Nie ma żadnych napisów. Edytowane 5 Listopada 2015 przez pawekus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Wie ktoś może co to za guma ??Znalazłem ją w swoim arsenale, nie wiem skąd ani nie pamiętam od kiedy ją mam. Guma dość mocno pracuje. Wydaje mi się że może się okazać dobra pod sumiatego Długość około 10cmZ góry dziękuję za odpowiedź !!!! 12181996_10206446904362788_1513723907_n.jpgTomek, wygląda na jakas podróbe relaxa , jesli pracuje podobnie to nasze rybki juz dobrze znaja je od wielu lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 @pawekus - Yum Samurai Shad 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deywed12 Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Witam, dzisiaj zdażyło mi się urwać całkiem ciekawego dziwaka i niestety nie pamiętam jakiej on był firmy mam nadzieję że ktokolwiek z was o nim słyszał i mi pomożecie. Poniżej wstawiam jego zdjęcie na które przypadkiem natrafiłem w internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawekus Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 @pawekus - Yum Samurai ShadSuper. Bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Proszę o pomoc w identyfikacji tej przynęty (producent, gdzie ewentualnie można kupić). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 (edytowane) http://www.mefistofishing.pl/fish-arrow-flashj-split-jaskolka-p-1277.html Zdaje się, że już są "podobne" Edytowane 6 Grudnia 2015 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Albo tohttp://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=GUMA+BERKLEY+DROP+SHOT+MINNOW&search_scope=category-121774&bmatch=engagement-v6-promo-sm-sqm-dyn-fuzzy-v1-spo-1-5-1202 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi