pit1982 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Witam,mamtakie pytanie czyje to moga byc woblery 1 i 3 sa to kleniówki 3,5- 4 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Witam, Czy ktoś kojarzy może co to za woblerek? Z góry dziękuję za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamilton Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Wydaje mi się iż jest to Rapala x-rap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Wydaje mi się iż jest to Rapala x-rap Grunt to poczucie humoru ! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamilton Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Grunt to poczucie humoru !Podobny do x-rapa tylko trochę poobijany i jakby ze starszej rewizji. wg mnie to rapala, sugeruje to ster, czy faktycznie x-rap to do końca nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Dzięki za chęci, ale to nie jest X-rap. Poszukiwania trwają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaex Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Wiecie może co to za wobler? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Co to za guma? Miała ok 11cm. Pierwszy szczupak ukradł jej oczka, a drugi kite guma posiada tunel w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roby13 Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Stary SDRek od Salmo na pewno , odkupić będzie trudno , ale jakby co to mam taki zestawik staroci" do odsprzedania 001.JPG002.JPGczesc, masz może jeszcze tego brązowego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Witam, Czy ktoś kojarzy może co to za woblerek? Z góry dziękuję za pomoc! Sposób malowania, wzór łusek, ster, oczy, etc. wskazują na Lucky Craft Lightning Pointer 98XR; kolor Nishiki.Tylko w przypadku LC powinien być obrendowany na brzuchu / grzbiecie.Ew. może to być mniej lub bardziej wierna chińska podróbka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Z cyklu ktokolwiek wie / zna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 (edytowane) Hej!Chłopaki, która firma loguje swoje gumy przy głowie przynęty.Miałem taką fajną, dużą 15cm/18cm niestety poszła z rybą, a nie pamiętam firmy...Konkretnie chodzi o kopyt/ripper. Nie miał żadnych nacięć ogonka.Taki fajny prosty, pracował tylko ogon.Dodam, że po bokach nie był gładki, miał jakąś drobną strukturkę. Może coś ktoś? Edytowane 5 Października 2016 przez chojny83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 (edytowane) Witam,Zapomniałem , co to za guma . Aż głupio , ale Was zapytam i już. Na pewno znana. Chyba francuskiej firmy ale u nas bez problemu dostępna. Edytowane 5 Października 2016 przez Zyga102 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Delalande pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 tzw SHADka DELALANDE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Miałem kiedyś tych przynęt... wiadro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Dzięki wielkie. To jest SHADKA ... Delalande. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cashcash Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Z cyklu ktokolwiek wie / zna.DSCN0828.JPGLUCKY CRAFT Virtual Bait KINGYO KASHIRA 80F 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worek Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Znaleziony w Wiśle, siek? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 SiekZnaleziony w Wiśle, siek?Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Ostatni kupiłem trochę przynęt i mam nadzieje,że pomożecie rozszyfrować co to za kąski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worek Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Pierwsze zdjęcie po prawej Okonek i Pstrąg gloog hektor, Drugie zdjęcie 2 na dole Widły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 1 fotka 2 rząd 3 od dołu to van black.Na marginesie widły mogę odkupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Mógłby ktoś podpowiedzieć co to za wobki- pierwszych sześć i cztery od dolu, te od góry wyglądają na jedną rękę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 te pierwsze sześć chyba Rapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi