robert7704 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Witam. Panowie co ta za wobek . Wiem tylko że stary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Mialem kiedys .rosyjski dwie polowki sklejonego plastiku , dwie blaszki do kotwicy i agrafki slabo zabezpieczone balem sie tego uzywac aby ryby z kotwica w pysku nie zostawic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 (edytowane) ... Edytowane 3 Maja 2017 przez darek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Witam. Panowie co ta za wobek . Wiem tylko że stary. Resized_20170426_174948.jpegProdukt made in ussr, mam jeszcze gdzieś w pudłach. Wygląd nie specjalny jak i trwałość i praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaK666 Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Witam Kolegów. Pytanie - prośba ...czy poznajecie może co to za przynęta ? Wirówka znaleziona po MS w Wojanowie. Pracuje dość szeroko, mocno przeciążona. Czarne kropki to oczywiście mój "tuning". Jeśli nie oryginał, to może ktoś zna coś bardzo zbliżonego ? Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 http://www.carson.it/wp-content/uploads/Heron_Carson_Catalogo.pdf 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaK666 Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 http://www.carson.it/wp-content/uploads/Heron_Carson_Catalogo.pdf MEGA dzięki !! ...nie wiesz przypadkiem, czy ktoś tym handluje w RP ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Mam tą gumę już kilkanaście lat.Co to za cudo?Czy można je jeszcze kupić? No 1 tegorocznej majówki, wykopana w najbardziej zapomnianym pudełku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 To Savage Gear , niestety już nie produkowany , można go jeszcze znaleźć w tych takich zestawach do malowania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Ta guma ma kilkanaście lat albo lepiej.Nie wiem jak długa jest historia SG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzyObr Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Koledzy co to za wobler? Wiem ze dragon ale nigdzie nie mogę takiego znaleźć. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 zrób zdjęcie steru . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasku10 Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Koledzy co to za wobler? Wiem ze dragon ale nigdzie nie mogę takiego znaleźć. To stary model, robiony przez Salmo, nazwy modelu nie pamietam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzyObr Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Ster wygląda tak, ale jasku10 już rozwikłał moja zagadkę. Coś mi świtało że to może być Salmo ale nie byłem pewien. Dziękuję Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Też tak myślałem bo ster podobny do SALMO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzyObr Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Zobaczymy na ile łowny tylko może się okazać, że wędkarz dupa a nie wobler Dziękuję jeszcze raz za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Nazywał się Salmon,Jeszcze do 2001/2002 r dostępny był w Dragonie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Panowie może ktoś z Was będzie wiedział spod czyjej ręki wyszedł ten wobler ? Boleniówka o długości 5,5 cm . Niestety przy ostatnim holu zgubił ster.. Będę wdzięczny za jakiekolwiek informacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Ster był stalowy? Przypomina Widła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Właśnie nie napisałem. Ster był ze zwykłej pleksy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Właśnie nie napisałem. Ster był ze zwykłej pleksy.. No to nie Wideł ale mocno wzorowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzyObr Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Nazywał się Salmon,Jeszcze do 2001/2002 r dostępny był w DragonieDziękuję [emoji3] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Koledzy wiecie może kto wystrugał tego wobka ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 No to nie Wideł ale mocno wzorowany Mocno wzorowany i mocno łowny te kropki takie nie "Widłowe''... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi