grzesiekre Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Mocno wzorowany i mocno łowny te kropki takie nie "Widłowe''...Na moje to te kropki są właśnie jak najbardziej "Widłowe" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Na moje to te kropki są właśnie jak najbardziej "Widłowe" Chyba uderzę z pytaniem do samego Twórcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Hubert, kropy Widłowe, oko Widłowe ale ser to fakt - nie pasuje. Pytaj Janusza.Piana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Koledzy wiecie może kto wystrugał tego wobka ? To przynęta naszego forumowego kolegi Kamila @Stachu442 http://jerkbait.pl/topic/31939-woblerki-hand-made-stachu442/page-18 Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Hubert, kropy Widłowe, oko Widłowe ale ser to fakt - nie pasuje. Pytaj Janusza.Piana?Posłałem zapytanie. Na moje oko nie piana. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Mam tą gumę już kilkanaście lat.Co to za cudo?Czy można je jeszcze kupić? No 1 tegorocznej majówki, wykopana w najbardziej zapomnianym pudełk20170507_181508.jpgTo savage gear minnow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Fajne gumy,maja zatopiony w ogonku koralik fluo,a kolorze zielonym bywal jeszcze w dupce.Mam ich troche w zapasie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 No to nie Wideł ale mocno wzorowany Dokładnie tak! Dlatego napisałem ze kropy Widłowe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 To przynęta naszego forumowego kolegi Kamila @Stachu442 http://jerkbait.pl/topic/31939-woblerki-hand-made-stachu442/page-18 Pozdrawiam.Dzięki szefie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinmar Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Witam . Może ktoś coś powie o tej gumce z literami LK nie mogę natrafić na producenta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Czy to ta gumka ? http://www.ebay.ie/itm/20-Stk-LK-Wasabi-Sunny-Captain-Whyski-Sherrif-Softbait-Gummifisch-Zander-/261495513626?hash=item3ce258e21a:g:mI8AAOxyF0pTjH4N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinmar Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Dzięki bardzo !!!! Jak tak dobrze ci idzie to zaraz wstawię jeszcze jedną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinmar Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Kolegom tak dobrze idzie to może jeszcze i z tą pomogą i coś znajdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 HejKtoś wie co to za gumka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 HejKtoś wie co to za gumka?Wygląda jak mały Bass Assassin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Niestety to nie jest Bass Assassin(ale podobna) ta guma ma 11cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamklin Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Wygląda jak Peter Lahti shad 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Witam . Może ktoś coś powie o tej gumce z literami LK nie mogę natrafić na producenta . image.jpgimage.jpg Nie ta sama ale bardzo podobna: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinmar Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgadza się bardzo podobne :-) wrazie co można coś potestować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 yumo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenon275 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Witam . Może ktoś coś powie o tej gumce z literami LK nie mogę natrafić na producenta . Według mnie jest to gumka Lieblingsköder Captain. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajman Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 To nie Wideł. Mój Ci on...To bardzo stara seria. Z tego co pamiętam to robiłem go z lipy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajman Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Tych woblerów robiłem całkiem sporo. Powstały z myślą o zawodach.Nigdy nie przepadałem za noszeniem dwóch kijków.Ważyły z tego co pamiętam ok.6-7g i spokojnie można było nim śmigać kleniowym kijkiem. Miały na rozkładzie dużo bolków i nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinmar Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 (edytowane) Według mnie jest to gumka Lieblingsköder Captain. Z tego co wiem to ponoć rękodzieło robione gdzieś w Hamburgu . Chodzi mi o tą zieloną . Edytowane 10 Czerwca 2017 przez spinmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Wiecie może kto robi woblery pod inicjałami P.T. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi