dobskip Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Witam. Czy ktoś może napisać czy są to woblery megabass czy jakieś podróbki wsadzone w opakowania od megabassów? Brak oznaczeń na korpusach wobków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Wiecie może kto robi woblery pod inicjałami P.T. ? a masz może fotki tego woblera ? będzie łatwiej dojść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Witam. Czy ktoś może napisać czy są to woblery megabass czy jakieś podróbki wsadzone w opakowania od megabassów? Brak oznaczeń na korpusach wobków. megabass.jpgPrimo: zrób lepsze zdjęcia ( najlepiej pojedyncze egzemplarze ).Dwa: w takich markach jak megabas, illex, duoo nie spotkałem się jeszcze,żeby wobler nie miał swojego oznaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczek322 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 witam, czy poznaje ktoś co to za model ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Wygląda na Grass Minnow'a f-my Ecogear Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczek322 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 a takie cudo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Witam. Czy ktoś może napisać czy są to woblery megabass czy jakieś podróbki wsadzone w opakowania od megabassów? Brak oznaczeń na korpusach wobków. megabass.jpgChińczyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 a takie cudo???Gunki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Witam,Zna ktoś może twórcę tej przynęty?Na 99% kogoś z forum. Dzięki i pozdrawiam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hombre06 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Cześć koledzy, ostatnio w zakupionym zestawie przynęt znalazłem coś takiego:Podpowie ktoś co to takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Insel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Może ktoś wie czyje to rękodzieło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 (edytowane) Witam,Zna ktoś może twórcę tej przynęty?Na 99% kogoś z forum. Dzięki i pozdrawiam! Zbrojony w pojedyncze haki to mój woblerek, w sumie to już nie mój tylko przeze mnie wykonany Edytowane 1 Sierpnia 2017 przez gajosik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Był mój, niestety do dzisiaj... Kleniozaur mi z nim odpłynął Dzięki za odpowiedź, nadal robisz takie cuda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Te będą ale najprawdopodobniej dopiero jesienią jak będę się przygotowywał do sezonu pstragowego. Teraz inne projekty na tapecie, brakuje czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Cześć, wiecie może spod czyjej ręki wyszły te woby? Leciutkie, z balsy, stery chropowate na brzegach, część oklejana fakturowaną folią aluminiową lub czymś tego rodzaju. Handlowała nimi hurtownia Marlin pare lat temu...więcej danych nie posiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Nie ładnie, no nie ładnie. A wręcz brzydko nawet Nigdy nie znacie odpowiedzi na moje zagadki Trudne zadaję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Nie ładnie, no nie ładnie. A wręcz brzydko nawet Nigdy nie znacie odpowiedzi na moje zagadki Trudne zadaję?W Krakowie kupiłeś? Wobki Kazimierza Banata 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Nie ja, ale faktycznie - tamta okolica. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 HejKtoś wie co to za gumka? Według mnie to guma firmy patriot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 na targach widziałem rippery ,zamiast ogonka było skrzydełko od obrotówki , wiecie czyja to produkcja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Dam coś takiego ma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 dzięki już znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinDoktor Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Mam kilka znaków zapytania. Może ktoś coś pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi