Wojtek B. Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 To ja zacznę od lewej Siek i Sendal. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 (edytowane) Mam kilka znaków zapytania. Może ktoś coś pomoże?Pierwsza fotka - to Siek i Sendal.Ostatnia fotka - wobler środkowy - to JF Tarnus (Janusz Furmański).Reszty nie kojarzę. Edytowane 7 Sierpnia 2017 przez Dokuś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinDoktor Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Ten Siek ma kształty Siekowe ale bez zadnego napisu na sterze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinDoktor Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Pierwsza fotka - to Siek i Sendal.Ostatnia fotka - wobler środkowy - to JF Tarnus (Janusz Furmański).Reszty nie kojarzę.Brawo...Na brzuszku ma inicjały JF. Thx... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Brawo...Na brzuszku ma inicjały JF. Thx...To doskonały wobler na bolenie i rzeczne szczupaki. Mnie bardzo sprawdził się na Warcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolomeo213 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Witam pomożecie rozpoznać ta Garbatke i kto ja produkuje ma wybite na paletce WK przeszukalem Internet ale niestety nie mogę znaleźć mam nadzieję że ktoś z was rozpoznaje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Wrty były kiedyś , bo teraz ponoć już nie ? produkowane dla i pod szyldem Wojtka Krzyszczyka i stąd "WK" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Obrotówki WRTA mozna kupic w art-rodzie(spinningshop) w Poznaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olczykim Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Koledzy, koleżanki czyje to pchełki z lewej strony ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Koledzy, koleżanki czyje to pchełki z lewej strony ?? wstaw zdjęcie w lepszej rozdzielczości bo słabo widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olczykim Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Może będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 (edytowane) Co to za wobler ? Edytowane 15 Sierpnia 2017 przez nurek28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Gumo-wobler. Kiedyś dystrybucją zajmowało się Wędkarstwo Moje Hobby. Dość skuteczne przynęty. Korpus wykonany z pianki, z tyłu doczepiony fragment gumy Ga-Ma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 (edytowane) A gdzie można go jeszcze kupić? Edytowane 15 Sierpnia 2017 przez nurek28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Jak bym dobrze pogrzebał ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Jesteś wielki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 ...chyba nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Ktoś wie może spod czyjej ręki wyszedł ten wobler? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuNaTic Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Wie ktoś może co to za guma ??Znalazłem ją w swoim arsenale, nie wiem skąd ani nie pamiętam od kiedy ją mam. Guma dość mocno pracuje. Wydaje mi się że może się okazać dobra pod sumiatego Długość około 10cmZ góry dziękuję za odpowiedź !!!! 12181996_10206446904362788_1513723907_n.jpg Stawiam, że to guma firmy Select, model to chyba Predatel (czy jakoś tak ). Ale ręki nie dam sobie uciąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamklin Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Ktoś podpowie co to za model meppsa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Znalazlem na strychu pare fantow,ze ruskie to juz wiem.Ktos cos,bo nie przypominam sobie abym to kiedys kupowal,a dziadek byl karpiarzem:).Kolowrotek byl przykrecony przy jakims krotkim,chyba,szklaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Witam , mam pytanie o tego woblerka kto jest twórcą tego modelu. Jakieś namiary info mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damien79 Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 (edytowane) kenart? podobny do divera Edytowane 28 Października 2017 przez damien79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Nie wiem co to za model ale chyba to nie kenart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 To chyba jugolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi