Skocz do zawartości

Co to za przynęta?

Tommek

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie pomocy ! Mam taką zagadkę jakiego producenta może być ta przynęta ? Do złudzenia przypomina Mans'a , ale nie ma nigdzie żadnych oznaczeń. Kolor sałata, grzbiet czerwony, chociaż nie ukrywam że pewnie kolorystyki nie ma jednej. Bardziej przypomina mi to odlew ''chałupniczy''. Długość 15 cm. Gdyby ktoś coś... Nie pamiętam w którym sklepie ani kiedy ją kupiłem, w sklepach też nie potrafią mi odpowiedzieć na pytanie czyjej produkcji jest ta guma... Pozdrawiam !

de05d348a6b41.jpg

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Cześć czy ktoś z forum posiada lub zna tą przynętę są też w innej barwie,a ta została zabarwiona przez motoroil.Strasznie łowna na moim podwórku niestety ostatnia,kupiona jakieś 10 latek temu jedna paczuszka kturą wykończyłem w tym sezonie.Z góry dzięki za info.

post-67574-0-59332000-1512492657_thumb.jpeg

post-67574-0-02989300-1512492669_thumb.jpeg

post-67574-0-21442200-1512492679_thumb.jpeg

post-67574-0-81226700-1512492689_thumb.jpeg

• 1 miesiąc temu...

33758095615155d661d68b27ca2493a2.jpg

Koledzy co to za wobler? Wiem ze dragon ale nigdzie nie mogę takiego znaleźć.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

To był Shallow Runner Shad robiony przez Salmo na zamówienie dla Dragona. Występował w długościach 5 i 7 cm. Był także w wersji Super Deep Runner Shad. Obie wersje pływające.

Dodam jeszcze, że obecnie na tych korpusach robione są Executory.

Edytowane przez Banjo
  • Like 3

Wrzuć do wody. Jak będą brania, to Sławka produkcja. Jak nie... Zapytaj u źródła  http://www.corona-fishing.pl/Grupy/Warsztat/WARSZTAT_SS/25,forum_posty,807,138 co robisz źle. No i, czy z lipy  ;)

Edytowane przez popper
  • Like 1