Dokuś Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Witam , mam pytanie o tego woblerka kto jest twórcą tego modelu. Jakieś namiary info mile widziane.To chyba stary wobler Big Fish lub Profi... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Stawiałbym na Quick Bait tylko, że są one podpisywane. Być może wcześniejsze modele nie były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Dzięki koledzy za wskazówki , woblerek od spodu nie jest podpisany , co do jugolki to nigdy takiego modelu nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamakato Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Zna ktoś twórcę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1 Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 (edytowane) Sam chętnie się dowiem, piękny jerkuś Jaka długość i waga? Edytowane 28 Października 2017 przez Marcin1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Ktoś mi powie jak się to zbroi i co to tak naprawdę jest? Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Panowie pomocy ! Mam taką zagadkę jakiego producenta może być ta przynęta ? Do złudzenia przypomina Mans'a , ale nie ma nigdzie żadnych oznaczeń. Kolor sałata, grzbiet czerwony, chociaż nie ukrywam że pewnie kolorystyki nie ma jednej. Bardziej przypomina mi to odlew ''chałupniczy''. Długość 15 cm. Gdyby ktoś coś... Nie pamiętam w którym sklepie ani kiedy ją kupiłem, w sklepach też nie potrafią mi odpowiedzieć na pytanie czyjej produkcji jest ta guma... Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Zna ktoś twórcę? Obstawiam jerk kolegi Leo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Hubert wygląda mi to na relax King shad ale ten z boku ma napisane wielkimi literami nazwę producenta , więc może podróbka ? Tapatalkniete z iPhone 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Co to za wobki , pomocyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Czarny w czerwone kropki - wydaje mi się ze jest to wobler Andrzeja Konowrockiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Hubert wygląda mi to na relax King shad ale ten z boku ma napisane wielkimi literami nazwę producenta , więc może podróbka ? Tapatalkniete z iPhone 7obok kingshada to nawet nie leżało ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 obok kingshada to nawet nie leżało ...Stąd i moja odpowiedź, że jest to może podróbka nie do końca udana A podobny jest odlew głowy przynęty jak i cały korpus bynajmniej na tym zdjęciu jest podobny według mnie . Tapatalkniete z iPhone 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Panowie czyja to guma ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Wygląda mi na Janusa http://jerkbait.pl/topic/72581-hand-made-janus-softjerks/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikolaj Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Co to za wobki , pomocyyy Skrajny górny prawy to Rapala Skiter Walk, środkowy w najniższym rzędzie to Rapala Rattlin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Witam , mam pytanie o tego woblerka kto jest twórcą tego modelu. Jakieś namiary info mile widziane.January Pawlos?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzz Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Cześć czy ktoś z forum posiada lub zna tą przynętę są też w innej barwie,a ta została zabarwiona przez motoroil.Strasznie łowna na moim podwórku niestety ostatnia,kupiona jakieś 10 latek temu jedna paczuszka kturą wykończyłem w tym sezonie.Z góry dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Wiecie może kto to stworzył?Kogucik/jig na główce trójkątnej ok 2-3 gr. Dostałem kiedyś na zawodach był chyba w jakimś opakowaniu któregoś z twórców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 (edytowane) Koledzy co to za wobler? Wiem ze dragon ale nigdzie nie mogę takiego znaleźć. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkTo był Shallow Runner Shad robiony przez Salmo na zamówienie dla Dragona. Występował w długościach 5 i 7 cm. Był także w wersji Super Deep Runner Shad. Obie wersje pływające. Dodam jeszcze, że obecnie na tych korpusach robione są Executory. Edytowane 7 Stycznia 2018 przez Banjo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumech Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 (edytowane) Cześć,Czy to są woblery SS z lipy?proszę o pomoc. Edytowane 15 Stycznia 2018 przez Jano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 (edytowane) Wrzuć do wody. Jak będą brania, to Sławka produkcja. Jak nie... Zapytaj u źródła http://www.corona-fishing.pl/Grupy/Warsztat/WARSZTAT_SS/25,forum_posty,807,138 co robisz źle. No i, czy z lipy Edytowane 15 Stycznia 2018 przez popper 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasku10 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 czy waszym zdaniem do Dylewski? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba 123 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 To wobler Piotra Kardasa robiony dla CF stary wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasku10 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi