wobler129 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Cześć,Czy to są woblery SS z lipy?proszę o pomoc. Moim zdaniem to SS, ale niekoniecznie z lipy W każdym bądź razie drewniane z dwóch połówek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fubu08 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 SS jak się patrzy zobacz "warsztat SS" początek wątku pełno takiej kolorystyki.LIpa raczej nie bardziej Spróchniała Topola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Pomóżcie Panowie mam tylko jedną sztukę a działa jak żadna inna. Kto robi takie cuda. to mówię wam ja Frame Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Nikt nie robi. To są autentycznie archiwalne egzemplarze, W cholerę trudne do zdobycia. Mam cały ich zestaw, I tych za cholerę nie sprzedam. A z ciekawości... co Ci Kolego na nie bierze? To jedno pytanie, a drugie, długośc tej blachy, bo ma wewnętrzne podpięcie pod kotwicę, więc musi mieć więcej niż 12 cm. Przynajmniej ja tak to czuję. pozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Biorą szczupaki nic nadzwyczajnego ale biorą. Co do długości to zdjęcie oszukuje bo blaszka ma 7,5 cm ale jest zaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Słuchaj, dzieki za info. myślałem, że jest większa. mam kilka takich 7,5 cm. PozdrawiamA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 ja mam dwie większe i fakt to potrafi działać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Pomóżcie Panowie mam tylko jedną sztukę a działa jak żadna inna. Kto robi takie cuda. to mówię wam ja FrameJeszcze zdjęcie z boku by się przydało ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Jeszcze zdjęcie z boku by się przydało ????.Te moje mają ze 40-ci lat,robili je koledzy mojego ojczyma wraz z nim na narzędziowni,niestety ktoś kiedyś zapomniał oddać wykrojniki i słuch o nich zaginął, to taka "delbanka" tylko na grubego zwierza prawda. Między innymi "heinza" też sobie robili,tu na zdjęciach stare surówki stalowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Wygląda jak "Konckówka" ale chyba nią nie jest . Być może ktoś sobie wyklepał podobną . oczywiście mogę się mylić ale miałem ( mam) 'Konckówki" i mają dość charakterystyczny wzór , jednak inny . Oczywiście nie umiejsza to ,zajebistości twojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 To teraz po długim czasie wywołuje Roberta(@BOB1) do tablicy,to mój "nieznany" kiler,połączenie wydry z gnomem,dostałem od kolegi w prezencie i po tym jak raz wrzuciłem do wody schowałem ją do swojego "sejfu wędkarskiego" jako coś mega cennego,zaparłem się,że muszę do tego zrobić wykrojnik i stempel,tylko jaka prasa przetnie 2.5-3mm blachę.Robercie kto to i kiedy według Ciebie robił,kolega niestety wyjechał i mam poznać historie dopiero jak wróci,robili ponoć też inne dziwne łączone modele.Coś Ci świta.Ten brud to patyna na białym matowym srebrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zapomniałem dopiąć fotek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 To tak na szybko i brudno dwie moje podróbki około 8cm 12g blacha 1mm 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 pikne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 (edytowane) To tak na szybko i brudno dwie moje podróbki około 8cm 12g blacha 1mmOżeż Ty!... Pięknie wyszły Jacku, choć dodałeś trochę swojego "Idee", bo oryginał jest bardziej "wypłaszczony" i wzdłużnie wykrępowany. Ale i tak: Piękne Panie, piękne!... . ...Tylko, że ja nie mam tylu przegródek w pudełkach, co Ty ...pomysłów! Edytowane 24 Stycznia 2018 przez Dokuś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 To teraz po długim czasie wywołuje Roberta(@BOB1) do tablicy,to mój "nieznany" kiler,połączenie wydry z gnomem,dostałem od kolegi w prezencie i po tym jak raz wrzuciłem do wody schowałem ją do swojego "sejfu wędkarskiego" jako coś mega cennego,zaparłem się,że muszę do tego zrobić wykrojnik i stempel,tylko jaka prasa przetnie 2.5-3mm blachę.Robercie kto to i kiedy według Ciebie robił,kolega niestety wyjechał i mam poznać historie dopiero jak wróci,robili ponoć też inne dziwne łączone modele.Coś Ci świta.Ten brud to patyna na białym matowym srebrze.Wywołany do tablicy odpowiem bez wstydu: nie wiem, ale wiem, że gdzieś coś takiego widziałem bo blach w takich "hiszpańskich" proporcjach trudno nie zapamiętać Jak by coś to dam znać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Wywołany do tablicy odpowiem bez wstydu: nie wiem, ale wiem, że gdzieś coś takiego widziałem bo blach w takich "hiszpańskich" proporcjach trudno nie zapamiętać Jak by coś to dam znać Spoko Robercie może będziesz pierwszym,zanim wróci kolega,jutro następna zagadka,mam całe wiadro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 To tak na szybko i brudno dwie moje podróbki około 8cm 12g blacha 1mm Chyba domyślam się źródła inspiracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 (edytowane) ..."Spoko Robercie może będziesz pierwszym,zanim wróci kolega,jutro następna zagadka,mam całe wiadro"... ...chcesz mnie zniszczyć? litości!!! Edytowane 24 Stycznia 2018 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 ..."Spoko Robercie może będziesz pierwszym,zanim wróci kolega,jutro następna zagadka,mam całe wiadro"... ...chcesz mnie zniszczyć? litości!!! Nigdy w źyciu, Może coś pomieniamy,ale najbardziej to mi zależy na wypożyczeniu agli 7 co masz,bo chcę zrobić do niej wykrojnik,żeby mieć takie maleństwo z moim korpusem na tajne jeziorko z mamami 120+,żeby tak polatała po 10-ciu metrach w toni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Eeeee noo??? ... wypożyczyć mógł bym, jak byś mnie zabrał (nawet z zawiązanymi oczami) na to tajne łowisko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 pomyślę,ale wiem,że ty żarnowiecko-szwedzki chłopak jesteś.a to tylko polskie jeziorko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 ...ale najbardziej to mi zależy na wypożyczeniu agli 7 co masz,bo chcę zrobić do niej wykrojnik,żeby mieć takie maleństwo z moim korpusem na tajne jeziorko z mamami 120+,żeby tak polatała po 10-ciu metrach w toni. Eeeee noo??? ... wypożyczyć mógł bym, jak byś mnie zabrał (nawet z zawiązanymi oczami) na to tajne łowisko Ja też chcę! Ja też!... :) Aglie mam a i oczy już zawiązuję! :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Wiecie może kto to stworzył?Kogucik/jig na główce trójkątnej ok 2-3 gr. Dostałem kiedyś na zawodach był chyba w jakimś opakowaniu któregoś z twórców. Masz priw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Ja też chcę! Ja też!... :) Aglie mam a i oczy już zawiązuję! :) Jak dzieci Ale zobaczymy,niedługo napiszę o nim z fotorelacją. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi