BOB1 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 pomyślę,ale wiem,że ty żarnowiecko-szwedzki chłopak jesteś.a to tylko polskie jeziorko Zapomniałeś dodać: Drużnowsko-Fiński ... nie czaruj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Jak dzieci Ale zobaczymy,niedługo napiszę o nim z fotorelacją....będzie nas wkurzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 ...będzie nas wkurzał służę hydroxyzyną syropkiem ale tak na temat,może wiesz czy ktoś oprócz "Suma-Komodzińskiego",zrobił jeszcze większa algę niż ta jego ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 (edytowane) ...Krzysiek Gżybek? oraz mam wielką MSZ Edytowane 24 Stycznia 2018 przez BOB1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Jeszcze jedna podróbka ????. I starczy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Chyba domyślam się źródła inspiracji Musisz mi zdradzić co tam podejrzewasz ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 (edytowane) ????. . Edytowane 24 Stycznia 2018 przez jacek.hetflaisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Ja też chcę! Ja też!... :) Aglie mam a i oczy już zawiązuję! :) Nigdy w źyciu, Może coś pomieniamy,ale najbardziej to mi zależy na wypożyczeniu agli 7 co masz,bo chcę zrobić do niej wykrojnik,żeby mieć takie maleństwo z moim korpusem na tajne jeziorko z mamami 120+,żeby tak polatała po 10-ciu metrach w toni. Eeeee noo??? ... wypożyczyć mógł bym, jak byś mnie zabrał (nawet z zawiązanymi oczami) na to tajne łowisko To ja mam taką propozycję, Robert skontaktuję się z Piotrem, Piotr zrobi ulepszaną wersję algi7, obdaruje Roberta biżuterią XXXL a Robert przetestuje je u mnie zostawiając najłowniejsze sztuki u mnie, żeby się nie zgubiły w drodze powrotnej do PL.Zapomniałem o sobie, ja podeślę dla Piotra obiecane "kolorki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 To ja mam taką propozycję, Robert skontaktuję się z Piotrem, Piotr zrobi ulepszaną wersję algi7, obdaruje Roberta biżuterią XXXL a Robert przetestuje je u mnie zostawiając najłowniejsze sztuki u mnie, żeby się nie zgubiły w drodze powrotnej do PL.Zapomniałem o sobie, ja podeślę dla Piotra obiecane "kolorkiMarcin ty tam drąż temat co rozmawialiśmy ,a łódki załatwię,no i popatrz przed majem doczekam się jak mam malować,brawo Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Nooo i to jest rozwiązanie! Można? można!!!Najgorsze że do czerwca jeszcze tyle czasu ... tylko nalewka Marcina się cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Nooo i to jest rozwiązanie! Można? można!!!Najgorsze że do czerwca jeszcze tyle czasu ... tylko nalewka Marcina się cieszy Robert jak możesz to zmierz długość tej aglii,bo longa 5 mam i ma 7cm,to pewno będzie też tyle w aglii,ale sprawdź jak możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Nooo i to jest rozwiązanie! Można? można!!!Najgorsze że do czerwca jeszcze tyle czasu ... tylko nalewka Marcina się cieszy W sobotę dwie wytrawne pyszności będą cedzone i zaczniemy leżakowanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 To ja mam taką propozycję, Robert skontaktuję się z Piotrem, Piotr zrobi ulepszaną wersję algi7, obdaruje Roberta biżuterią XXXL a Robert przetestuje je u mnie zostawiając najłowniejsze sztuki u mnie, żeby się nie zgubiły w drodze powrotnej do PL.Zapomniałem o sobie, ja podeślę dla Piotra obiecane "kolorkiA jaki w tym wszystkim będzie mój udział? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 A jaki w tym wszystkim będzie mój udział? A ty pomarudzisz jak dziecko Żartuję,znajdziemy Ci jakiś odcinek działań batalistycznych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Wiesiu, sorki, ale ja nawet w tym roku nie planuję do Poznania na Rybomanię przyjechać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 A jaki w tym wszystkim będzie mój udział? Te mniej łowne do przetestowania na rodzimych zbiornikach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 (edytowane) Robert jak możesz to zmierz długość tej aglii,bo longa 5 mam i ma 7cm,to pewno będzie też tyle w aglii,ale sprawdź jak możesz.Aglia max 63x29mm Edytowane 24 Stycznia 2018 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 max 63x29mmNo to zrobię po skanowaniu z 70mm ,żeby miała,szerokość wyjdzie z proporcji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Wiesiu, sorki, ale ja nawet w tym roku nie planuję do Poznania na Rybomanię przyjechać Robert, ten plan mi się nie podoba, ale ...polubiłem! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Wiesiu, jedynie wejściówka na piątek (z noclegiem u Ciebie) by mnie skusiła . Walka o przeżycie w sobotnim tłumie ... bez sensu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Wiesiu, jedynie wejściówka na piątek (z noclegiem u Ciebie) by mnie skusiła . Walka o przeżycie w sobotnim tłumie ... bez sensu Nocleg masz załatwiony! ...Tylko wejściówek jeszcze nie mam... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Roberto(@BOB1) do tablicy ,a to znasz ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Roberto(@BOB1) do tablicy ,a to znasz ?Wygląda jak nawiercona łyżka do butów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Roberto(@BOB1) do tablicy ,a to znasz ?... a to ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Takie tam morsy i heinz-y ktoś klepał. Mnie "Fin-Marcin" na zrobienie "kuusamo professor'a 15cm" namawia i się biję z myślami ,żeby może zamiast tej dużej algi zrobić,miał bym też dla kolegi od łodzi co mnie już dwa lata prosi żebym zrobił(mówi,że na Siemianówkę też jak znalazł),a jak Twoja opinia w temacie tej blachy vs duża alga ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi