BOB1 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Mam oryginalnego, fińskiego "Profesora" ale chyba nie aż 15cm? Ja osobiście wolę te, które pokazałem (ja wiem kto jest autorem ) od Algi. Większość egzemplarzy Algi wpada w ruch wirowy czego nie toleruję przy łowieniu szczupaków. Te "moje" jak i profesor pracują bardzo głęboko...klasyka a w szczególności te heinz biją na boki tak, że na szczytówce czuje się jak by prowadziło się woblera 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 No właśnie chodzi oto,żeby aż kopało,15cm ja mam zrobić,bo ponoć on tak twierdzi,że są 12cm,a potem 18cm ,brak pośredniej wielkości ,która jeszcze nie zabije jak 18cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 ...Ja osobiście wolę te, które pokazałem (ja wiem kto jest autorem ) od Algi. Większość egzemplarzy Algi wpada w ruch wirowy czego nie toleruję przy łowieniu szczupaków. Te "moje" jak i profesor pracują bardzo głęboko...klasyka a w szczególności te heinz biją na boki tak, że na szczytówce czuje się jak by prowadziło się wobleraRobert, gdybym mógł podwójnie zalajkować, to zrobiłbym to natychmiast! Zgadzam się z Tobą w 100%! Również uważam, że ruch wirowy wahadłówki przy łowieniu szczupaków nie sprzyja... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 A jak ciężkie Marcin sobie zażyczył? (będę wiedział jaką tajną broń szykuje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 45-55cm przy 15cm,ten mój od łódek też tak twierdzi.powariowali,co prawda ja longa 5 też robię w 45-50gramach,ale to już można zabić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 (edytowane) ...a mnie Marcin powiedział, ze będziemy łowili płytko! mam go!!! Natomiast tak ciężka i duża obrotówka to dobry towar z tym, że Long schodził by głębiej (ale może nie o to im chodzi?) Edytowane 25 Stycznia 2018 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 wystarczy podnieść szczytówkę Longa 5 robię w 4-ech gramaturach,ultra lekki to koraliki i chwost,waży tyle co sam liść 0.8mm mosiądzu bądź miedzi i kotwica 3/0.Ale aglia 7 jak zrobię taką z liściem 7cm to będzie fajna sprawa,trochę pohałasuje w wodzie nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Trochę???!!! szczupaki będą zdejmowały majtki przez głowę...takie szaleństwo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 oj tam oj tam,ma plan na longa 10cm ten to im bębenki poprzebija co albo jak wpadną pod śmigło to im ręce i nogi połamie,co ja bredzę płetwy poprzetrąca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Omberowa produkcja? Po inicjałach by pasowało, ale chciałem się upewnić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas 24 Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Tak! To wyrób Tomka Miernika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 mam pytano o przynętę : Ma kształt kałamarnicy takiej jak mniej więcej tu : http://allegro.pl/cormoran-kalamarnice-7cm-i7084344835.html natomiast jest wykonana ze sznurka lub jakiegoś tworzywa i ma główkę w kształcie ciężarka typu bullet stosowanego np. w carolina rig : http://allegro.pl/ciezarki-bullet-carolina-texas-rig-miedziane-i7166560984.html ktoś coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elton Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Teaser na suma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Dziękuję dobry człowieku :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Godzio Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Cześć,Przeglądając ostatnio pudełka, wpadł mi do ręki ten woblerek. Na sterze ma niebieski napis HECTOR FLOATING. Jedyne co o nim wiem, to to, że mam go od dawna /10-15 lat?/. Ktoś kojarzy te wobki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rataj81 Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Witam. Znalazłem takie cuda w pudełku nie wiecie kto jest ich producentem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolta Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 gębale Witam. Znalazłem takie cuda w pudełku nie wiecie kto jest ich producentem? 20180213_184613.jpggebale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rataj81 Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Dziękuję kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Panowie a to czyjej produkcji może być ? Z tylu blachy wybite jest SW Z góry dzięki za odpowiedź Tapatalkniete z iPhone 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shelac Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Raczej MS to Marek Szczęsny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 (edytowane) I tak może być [emoji39]Dziękuje bardzo [emoji846] Tapatalkniete z iPhone 7 Edytowane 18 Lutego 2018 przez puszek7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafciv Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Witam, Dałby radę któryś z kolegów mi pomóc? Niestety nie jestem w stanie rozszyfrować co to za gumka, kto takowe wyrabia. Podobne udało znaleźć, ale tej już nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algeroth82 Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Witam, Dałby radę któryś z kolegów mi pomóc? Niestety nie jestem w stanie rozszyfrować co to za gumka, kto takowe wyrabia. Podobne udało znaleźć, ale tej już nie. Wygląda ciekawie - dołączam się do pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maver Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 O to mnie zaskoczyles tym stwierdzeniem, druga literanie nie wygląda jak o, ale może autorowi ręka sie omsknęła. 14905327052181229551024.jpgTak to przynęta Pawła Olszewskiego czyli moja 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okonek63 Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Witam, Dałby radę któryś z kolegów mi pomóc? Niestety nie jestem w stanie rozszyfrować co to za gumka, kto takowe wyrabia. Podobne udało znaleźć, ale tej już nie. Do żadnej z imitacji babki dostępnej na rynku jest niepodobna, ale jakiś czas temu można było dostać gumy imitujące głowacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi