bob61 Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 (edytowane) Chińczycy na "Wish"-u to sprzedają Edytowane 25 Marca 2018 przez bob61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 A to co może być? Ruskie chyba zawsze cenę miały na ogonku lub na samej blaszce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycha23 Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Raczej robota chłopaków z Trzebaiatowa. Z wyjątkiem tej z ołowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob61 Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Ta z ołowiem to "Sumex" ,następna to "Wydra" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leslaw Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 (edytowane) Troche podobne sumiki sa w pewnym katalogu Edytowane 26 Marca 2018 przez leslaw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafciv Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Niestety przynętę, którą sprzedają Chińczycy to dalej nie jest ta guma. Dzięki za chęci pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Kojarzy ktoś z was te obrotowki ? Made in France Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekM Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 To są obrotówki SNECK ,bardzo fajne blaszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Firmę przeczytałem z paletki po prostu ciężko o informację. Żadnych stron nie mogę namierzyć. Pozostaje mi w nie mocno wierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Nie wiem czy te blaszki (Sneck) nie zrobił Au Lion D'or . Jutro sprawdzę mam chyba jeszcze taką podobną z sztywną gumową rybką. Zakupiona w latach 90-tych 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Tak mi sie wydaje ze blaszki nasze forumowe, tylko ktory tworca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 (edytowane) To wahadla Rafala Justy Edytowane 7 Kwietnia 2018 przez russian80 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 To wahadla Rafala Justy Dzieki Tez juz znalazlem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Kiedyś kupiłem na giełdzie zestaw przynęt była tam też taka guma czy ktoś wie z jakiej firmy.. Na SG 3D to raczej nie wygląda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Janus? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 SPRO super natural baitfish 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 SPRO super natural baitfishNo!.. To będzie to.. Dzięki wielkie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Nigdzie nie mogę znaleźć tych gum.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Jeżeli to Bait Breath Bugsy (albo imitacja), to raczej nie ma problemu z zakupem w PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Jeżeli to Bait Breath Bugsy (albo imitacja), to raczej nie ma problemu z zakupem w PL.Tak to ten model gumy tylko chodzi mi o nazwę firmy która robi te ze zdjęcia. Kiedy widziałem takie opakowanie od gum Ale nie zapamiętałem nazwy firmy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Chyba Crazy Fish cos takiego robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawele Opublikowano 9 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 Czy ktoś rozpoznaje rzeczonego gumisia? Model, producent, sklep, internet mile widziane. pozdrawiam i dziękuje z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafka90 Opublikowano 9 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 Witam, Panowie co to za przynęta? jakiej marki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 9 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 (edytowane) Witam,Dałby radę któryś z kolegów mi pomóc?Niestety nie jestem w stanie rozszyfrować co to za gumka, kto takowe wyrabia. Podobne udało znaleźć, ale tej już nie. Kupiłem ostatnio takie tylko nie pamiętam nazwy to przynęty z Ukrainy. Jak nie zapomnę to sprawdzę producenta. dodam tylko że te moje śmierdzą strasznie i podobno nie można ich trzymać z przynętami z plastisolu bo rozpuszczą.Chyba Hi-Mera lub Himera coś mi świta. potem sprawdzę. Edytowane 9 Maja 2018 przez migdau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 9 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 Czy ktoś rozpoznaje rzeczonego gumisia?Model, producent, sklep, internet mile widziane. pozdrawiam i dziękuje z góry.to chyba gumka kolegi robertd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi