Pawele Opublikowano 9 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 9 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 Witam, Panowie co to za przynęta? jakiej marki?Wygląda na Mister Twister Mister Mino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Czyja to produkcja? Wysłane z mojego SM-J320F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Czyja to produkcja?MAST 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 [emoji28] Wysłane z mojego SM-J320F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 https://www.olx.pl/oferta/blystki-wachadlowe-i-podlodowe-firmy-mast-i-inny-asortyment-wedkarski-CID767-IDs7dVH.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam NDG Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 WitamProszę o info czy i gdzie można nabyć woblery Tomasza "Siudaka" ??Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 WitamProszę o info czy i gdzie można nabyć woblery Tomasza "Siudaka" ??DziekiTylko z drugiej ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 (edytowane) Pomóżcie jaka to firma? Ma to 9 cm.Savage Gear 3D Roach Swim N Jerk? Edit: Znalazłem . To jest to. Edytowane 18 Maja 2018 przez przemo_w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
"Ż" Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Witam . Proszę o pomoc w zidentyfikowaniu tej gumy . Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Tylko z drugiej ręki.Jak dobrze pokombinujesz, to prosto od niego kupisz. Ja kupiłem chyba ze dwa lata czy rok temu, tylko gdzieś wpierniczyłem nr. telefonu i nie mogę znależć.Zdecydowanie - rewelacyjne woblery i nigdy bym żadnego nie sprzedał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Cześć, Może ktoś wie czyjej produkcji są te woblerki: Andrzej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 2 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Cześć, Może ktoś wie czyjej produkcji są te woblerki: Wob_nn_1a.jpg Wob_nn_1b.jpgTen sygnowany ON to wobler Ogierda Nowickiego http://jerkbait.pl/topic/51461-oldziu-moje-woblery/page-5#entry2369984 Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzyObr Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Witam Kolegów. Czy ktoś z Was wie kogo są to woblery? Kupione jakiś czas temu chyba w mieście Łodzi ale ręki uciąć sobie za to nie dam. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Sieki - bez żadnych wątpliwości. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzyObr Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Sieki - bez żadnych wątpliwości.Dzięki wielkie [emoji4] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 (edytowane) Potrzebuję pomocy w identyfikacji twórców woblerów oraz obrotówki.Większość z woblerków wyszła z ręki jednego twórcy jak z skutecznością, kusi mnie zakup tej kolekcji. Z góry dziękuję za pomoc Edytowane 28 Czerwca 2018 przez MajKar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Pierwszy z lewej u góry, trzeci i chyba też czwarty Marka Wieczorka. Obrotówka to stara produkcja z DDR. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Ten czwarty z niebieskim grzbietem może być Jugolkiem. Nie widać zbyt dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Potrzebuję pomocy w identyfikacji twórców woblerów oraz obrotówki.Większość z woblerków wyszła z ręki jednego twórcy jak z skutecznością, kusi mnie zakup tej kolekcji. Z góry dziękuję za pomoc Pierwszy od góry, po lewej - wygląda na Siek'a a pierwszy od góry po prawej na "Jugolka", czyli Ugly Duckling. Obrotówka wygląda na starą - zwłaszcza korpus, ale drut ma bardzo "świeży", więc może jest "kombinowana". Reszty nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Obrotówka na 100 procent produkt DDR. Musisz Wieśku pamiętać te ich charakterystyczne pudełka podobne do Rapalowskich. Wahadłówki (całkiem ładne) były w takich samych. Tu korpus z dwu części, w mniejszych rozmiarach stosowali jeden z tych. Identyczne tłoczenia miały skrzydełka najmniejszych, wielkości dzisiejszych zerówek. Te słabo się kręciły, ale pierwsze swoje potoczki nimi złowiłem. No i te beznadziejne poczernione czymś kotwiczki. Bez wątpienia DDR-ówka. Pierwszy Marka Sieka. Trzeci też mi wygląda na jego.Dostałeś com był dłużny? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Na sterze niebieskiego jest napis rużno pace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Na sterze niebieskiego jest napis rużno pace To jeszcze lepiej, bo oznacza starą (może nawet lepszą) wersję Ugly Duckling, czyli "Jugolka". Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Potrzebuję pomocy w identyfikacji twórców woblerów oraz obrotówki.Większość z woblerków wyszła z ręki jednego twórcy jak z skutecznością, kusi mnie zakup tej kolekcji. Z góry dziękuję za pomoc W pierwszym wierszu drugi od lewej jeśli ma podpis JR to jest autorstwa Janusz Ryczkowskiego. Pozostałe w tym wierszu to jak koledzy napisali: sieki i jugolek.Jeśli chodzi o te 20 szt. woblerów, to nie znam ich łowności, nie znam ceny za ile mogą być sprzedawane. Nie wiem za ile jest proponowana sprzedaż.Ale chętnie ze trzy sztuki odkupię od Ciebie. Zbieram polskie woblery: http://jerkbait.pl/topic/66822-najstarsze-woblery-w-polsce/page-10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi