MajKar Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Jak jutro dogadam się co do ceny to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Jak jutro dogadam się co do ceny to dam znać. Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kieroz Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Koledzy przeszukalem już dość sporo Internetu i nie wiem za choinkę gdzie kupić bądź kto jest dystrybutorem tych blystek to że w nazwie shogun to wiem ale ktoś coś więcej wie? Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e_skalar Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Ta błystka pochodzi z dystrybucji firmy dragon oferta wycofana 10-12 lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kieroz Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Ta błystka pochodzi z dystrybucji firmy dragon oferta wycofana 10-12 lat temu.Właśnie tak podejrzewałem że to robota dragona, dobrze kojarzyłem ,czyli blystka już nie dostępna? Może ma ktoś coś,? Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Jak dobrze pamiętam,to w dawnych czasach kilka modeli błystek robiła dla Dragona firma HRT.Może tam warto poszukać. Pozdrawiam Tomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Do dziś tak jest. Robią nie tylko dla Dragona, nie tylko błystki i nie tylko na polski rynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolinka666 Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie co to za przynęta ? Kupiłem kiedyś na alledrogo,teraz nie mogę namierzyć,a nie pamiętam jakiej była firmy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amstaf358 Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Hmmmmmmmmm,szkieletor.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie co to za przynęta ? Kupiłem kiedyś na alledrogo,teraz nie mogę namierzyć,a nie pamiętam jakiej była firmy ? Pulse-R f-my B Fish N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolinka666 Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 (edytowane) Hmmmmmmmmm,szkieletor.... :] Ale bużańskie zandery i garbusy doprowadza do szału ???? Dzięki Mario Edytowane 4 Lipca 2018 przez trolinka666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 7 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 Chłopaki wiecie co to za gumka? Taptalkniete z Galaxy s8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Na prośbę znajomego wrzucam tutaj dla Was zagadkę, ktoś jest w stanie pomóc co to za przynęty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Według mnie to jakiś Heddon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Ąmerykański na pewno, stary, ok 19 cm, ale żadnych oznaczeń. Seryjny na pewno, bo miał brata-bliźniaka, ale nie wiem Wojtku czy to Heddon...A to małe ustrojstwo z antyzaczepem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Tobiasz,Jak dla mnie bardzo podobna do Stint-a.https://www.ebay.de/itm/10x-MB-Fishing-Stint-Shad-13-cm-mit-Jig-und-Stinger-Hecht-Softbait-Zander-Gummi-/262105780776 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal6564 Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Witam.Koledzy, wie ktoś może co to za obrotówka ? kto jest producentem? , podobno robi je ktoś z Katowic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Witam.Koledzy, wie ktoś może co to za obrotówka ? kto jest producentem? , podobno robi je ktoś z KatowicWedług mnie to obrotówka SUM'a. Miałem takie. Zarówno obrotówki, jak i wahadłówki SUM mają ten sam wzór, który widać na skrzydełku... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 (edytowane) Umiecie powiedzieć co to za gumki? Chyba Delalande, ale brak pewności. Modelu w necie znaleźć nie mogę :/ EDIT: znalazłem - Spintech Tamer Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 19 Lipca 2018 przez JuniorFishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wichura Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Witam! czy ktoś wie czyjej produkcji ten wobler wyłowiłem go kiedyś i okazał się kilerem na okonie w mojej okolicy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Na 99% to Wiślak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wichura Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Na 99% to Wiślak Ok dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawido Opublikowano 2 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Obiecałem koledze, że go poratuję Waszą pomocą. Zatem... Co to za przynęta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Obiecałem koledze, że go poratuję Waszą pomocą. Zatem... Co to za przynęta? https://tamaj.pl/drop-shot/6154-jaxon-przyneta-gumowa-extreme-soft-drop-shot-td-05-85cm.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 tak wyglądające przynęty robi też dragon - nie pamiętam modelu ale jest na pewno w katalogu z przynętami do drop shota - wygląda identyko jak jaxon pokazany przez Patryka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi